Yeez Louise


producten zichtbaar

Wat is Yeez Louise?

Yeez Louise is een damesmerk waarbij alles draait om contrast. Denk bijvoorbeeld aan teksten met felle kleuren, gemixt met een leopard print of een effen t-shirt met een opvallende opdruk. De basis t-shirts van Yeez Louise zijn iconisch voor het merk.

Liz Louise

Liz Louise is de ontwerpster en eigenaar van het modelabel Yeez Louise. In 2009 studeerde ze af aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam. Na 7 jaar ervaring in de mode-industrie besloot ze om haar eigen modelabel te beginnen. Hoewel leeftijd niks anders zegt dan een getal, kan het wel opvallen als het wordt gemeten aan ervaring, drive en de kennis van de juiste stoffen in combinatie met unieke, klassieke en geïnspireerde ontwerpen. In het geval van Liz Louise heeft dit gezorgd voor kleding met unieke kwaliteit en ontwerpen. Dit is dan ook de essentie van haar modelabel.

De collecties Yeez Louise

Inmiddels heeft Yeez Louise al 7 collecties uitgebracht. Elke seizoen weer brengen ze enorm comfortabele en stoere t-shirts, truien en jurken op de markt met gave graphics. Om inspiratie op te doen gaat Liz Louise twee keer per jaar naar Parijs om Premier Vision te bezoeken. Dit is een wereldwijd evenement voor professionals in de mode-industrie. Vervolgens ontwerpt ze in haar eigen studio de designs, patronen en houdt ze zicht op de producten van de collectie.

Yeez Louise t-shirt

De graphics die te zien zijn op de basis t-shirts van Yeez Louise worden vaak gebaseerd op persoonlijke ervaringen van Liz Louise. De t-shirts van Yeez Louise kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd. Het t-shirt kan je bijvoorbeeld combineren met een stoere jeans wanneer je gaat voor een casual outfit. Maar het t-shirt staat ook leuk op een spijkerrok met daaronder stoere boots. Zo maak je je outfit toch iets vrouwelijker, maar blijft het een stoere uitstraling hebben.

Yeez Louise jurk

De jurken van Yeez Louise hebben elk hun eigen unieke design. De modellen van de jurken variëren van korte jurken tot lange jurken. Op de foto’s van Yeez Louise zie je de jurken vaak gecombineerd met stoere cowboyboots. De jurken kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met leuke instappers of stoere sneakers.

Yeez Louise trui

De truien van Yeez Louise hebben net als de t-shirts een gave graphic op de voorkant staan. Op deze graphics staan vaak indrukwekkende teksten met opvallende kleuren of prints. De truien van Yeez Louise kunnen goed gecombineerd worden met een stoere cargo broek, maar natuurlijk ook op een spijkerrokje met gave sneakers eronder.

Shop Yeez Louise bij Kellyjeans

Yeez Louise is dus een modelabel waarbij alles draait om contrast. Denk hierbij aan opvallende prints met indrukwekkende teksten. Ben jij op zoek naar kleding die jouw persoonlijkheid reflecteert? Shop dan het merk Yeez Louise in een van onze winkels in Hoorn en Purmerend of op online webshop. Als je besteld bij de webshop wordt je bestelling gratis opgestuurd vanaf €49,95 en kan je je bestelling altijd gratis retourneren.

Chat met ons