Terug naar alle merken
Zumo International

Zumo International

Zumo is een vooruitstrevend Italiaans herenkleding merk, welke kleding produceert volgens de laatste modetrends. Italiaanse invloeden zijn duidelijk zichtbaar in de zowel stoere als stijlvolle herenkleding. De kleding van Zumo onderscheidt zich onder andere door de mooie getailleerde pasvormen en de kwalitatief goede materialen, welke zorgen voor een luxe uitstraling. Zumo is een vooruitstrevend modemerk, wat begrijpelijk is, aangezien Italië een bron is van high-end fashion. De collectie van Zumo bestaat uit T-shirts met slimfitting en mooie truien en vesten voor modieuze mannen. De kleding van Zumo is uniek, persoonlijk, trendy en tegelijkertijd straalt klasse en stijl ervan af. De collecties bestaan uit internationale high-fashion kleding, welke direct van de catwalk komen, kortom voor echte trendsetters met klasse. Wilt u er trendy en stijlvol uitzien voor een betaalbare prijs? Dan zit u bij Zumo goed.


Zumo International Heren


Zumo kleding

Op zoek naar kleding van Zumo? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie aan Zumo International kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Zumo international kleding

Zumo International kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Tekengebied 1