Blog

Terug naar overzicht
Hoe vind je de perfecte zomerjas?

Hoe vind je de perfecte zomerjas?

Zomerjassen 2024

Het is weer die tijd van het jaar: de zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je winterjas naar de achterkant van de kast te verbannen en je zomerjas tevoorschijn te halen. Gelukkig is er genoeg keuze als het gaat om zomerjassen voor heren en dames. Van luchtige windjacks tot stijlvolle bomberjacks, er is voor ieder wat wils.

Tijdloze Parajumpers jassen

Een merk dat al jaren bekend staat om zijn stoere en functionele jassen is Parajumpers. Met hun kenmerkende details zoals de haaksluiting en het gele ritskoord, zijn Parajumpers jassen echte eyecatchers. Voor heren is de Parajumpers zomercollectie gevuld met lichtgewicht jassen die perfect zijn voor dagen waarop het net iets frisser is. Voor dames zijn er elegante bomberjacks en parka's te vinden die elke zomeroutfit compleet maken.

Airforce voor zowel dames als heren

Een ander merk dat niet mag ontbreken in je zomerjas-collectie is Airforce. Dit Nederlandse merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Voor heren zijn er luchtige jacks met een sportieve uitstraling, terwijl dames kunnen kiezen uit elegante trenchcoats en stoere bikerjacks. Met Airforce zit je altijd goed, of je nu naar het strand gaat of een terrasje pakt in de stad.

Stijlvol in Studio Anneloes - 2024

Voor wie op zoek is naar een zomerjas die zowel comfortabel als stijlvol is, is Studio Anneloes hét merk om in de gaten te houden. Dit Nederlandse label staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen en hoogwaardige materialen. Zowel heren als dames kunnen kiezen uit lichte trenchcoats en korte jacks die perfect zijn voor de zomer. Met Studio Anneloes ben je verzekerd van een tijdloze look die je eindeloos kunt combineren.

Zomerjas Circle of Trust

Voor een stoere en urban uitstraling kun je terecht bij Circle of Trust. Dit merk staat bekend om zijn edgy ontwerpen en ruige details. Voor heren zijn er bomberjacks en parka's te vinden die perfect zijn voor een avondje uit, terwijl dames kunnen kiezen uit gewatteerde jassen en leren jackets. Met Circle of Trust geef je elke zomeroutfit een rauw randje.

TREND | Chique zomerjassen van Josh V

Als je op zoek bent naar een zomerjas met een vrouwelijke touch, dan is Josh V het merk voor jou. Dit Nederlandse label staat bekend om zijn trendy ontwerpen en opvallende details. Voor heren zijn er luchtige jackets en elegante trenchcoats te vinden, terwijl dames kunnen kiezen uit kleurrijke bomberjacks en chique parka's. Met Josh V straal je zelfvertrouwen uit en kom je altijd stijlvol voor de dag.

Peuterey voor heren

Voor wie op zoek is naar een zomerjas die zowel functioneel als fashionable is, is Peuterey een absolute aanrader. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en strakke ontwerpen. Voor heren zijn er lichte windjacks en sportieve jassen te vinden, terwijl dames kunnen kiezen uit elegante trenchcoats en stoere parka's. Met Peuterey ben je verzekerd van een stijlvolle look die tegen een stootje kan.

Last but not least Nikkie!

Tot slot mag Nikkie niet ontbreken in dit lijstje van zomerjas-merken. Dit Nederlandse label staat bekend om zijn glamorous ontwerpen en trendy details. Voor heren zijn er luchtige jacks en stoere bikerjacks te vinden, terwijl dames kunnen kiezen uit gewatteerde jassen en elegante parka's. Met Nikkie voeg je een vleugje glamour toe aan je zomeroutfit en kom je altijd fashionable voor de dag.

Jouw zomerjas shop je online bij Kellyjeans.nl!

Kortom, er is genoeg keuze als het gaat om zomerjassen voor heren en dames. Of je nu op zoek bent naar een stoere bomberjack of een elegante trenchcoat, er is voor ieder wat wils. Met merken zoals Parajumpers, Airforce, Studio Anneloes, Circle of Trust, Josh V, Peuterey en Nikkie zit je altijd goed.

Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis! Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, telefoon of het contactformulier. Of kom langs bij één van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard.

Geschreven door Inge, zij werkt al 4 jaar bij Kellyjeans en heeft ervaring in de fashionindustrie

Chat met ons