Blog

Terug naar overzicht
Buddha to Buddha Armband

Buddha to Buddha Armband

Buddha to Buddha Armband,van maten tot verzorging...

Ben jij ook weg van de prachtige zilveren armbanden van Buddha to Buddha? Hieronder vind je alles wat je wilt weten over deze mooie armbanden. Van maten tot verzorging...

Buddha to Buddha armband

De eerste Buddha to Buddha armband was een zilveren armband, genaamd de Batul. Door de jaren heen is de collectie Buddha to Buddha armbanden uitgebreid, eerst met zilveren armbanden en tegenwoordig ook met leren armbanden. Buddha to Buddha armbanden zijn populair onder zowel heren als dames. De Buddha to Buddha armbanden zijn unisex, dus de collectie die je bij heren vindt zijn ook geschikt voor dames en andersom. Ben je op zoek naar een subtiele Buddha to Buddha armband? Of naar een opvallende Buddha to Buddha armband? Op Kellyjeans.nl vind je veel verschillende modellen. Alle zilveren Buddha to Buddha armbanden worden gemaakt van 952 Sterling zilver en worden afgewerkt met mooie stenen en/of leder. De leren Buddha to Buddha armbanden worden gemaakt van hoogwaardig leer. Alle Buddha to Buddha sieraden hebben een goede zilveren sluiting.

Buddha to Buddha maten

Om je een handje te helpen hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de verschillende maten. Om jouw geschikte maat te bepalen hoef je alleen nog de omtrek van je pols op te meten. Heb je de omtrek van je pols (in cm), kijk dan welke maat bij jouw polsomtrek hoort (of het meeste overeenkomt).
C= 16 centimeter pols omtrek
D= 18 centimeter pols omtrek
E= 19 centimeter pols omtrek
F= 21 centimeter pols omtrek
Heb je geen meetlint thuis? Neem dan een touwtje, meet hiermee de omtrek van je pols en leg het touwtje vervolgens op een liniaal om te kijken wat de omtrek van jouw pols is.

Buddha to Buddha armband verzorging

Buddha to Buddha sieraden hebben een lange levensduur. Om de sieraden mooi te houden is het echter wel van belang om het sieraad goed schoon te maken. Bij je bestelling (of aankoop in de winkel) ontvang je gratis een zilver poetsdoekje. Deze kun je gebruiken om de armband af en toe schoon te maken en weer te laten glimmen.

Buddha to Buddha handmade

Buddha to Buddha armbanden zijn handgemaakt en zijn dus allemaal uniek en persoonlijk. De collectie Buddha to Buddha Buddha to Buddhawordt regelmatig vernieuwd, maar het traditionele vakmanschap wordt elke keer behouden.

Buddha to Buddha armband online bestellen

Bestel jouw Buddha to Buddha armband online op Kellyjeans.nl om te zorgen dat je 100% zeker weet dat je met echte Buddha to Buddha sieraden te maken hebt. Wij leveren de Buddha to Buddha Buddha to Buddha in hun oorspronkelijke verpakking, inclusief een mooi (veelal lederen) mapje en zilver poetsdoekje. Bestel jouw Buddha to Buddha sieraad voor 15.00 en jouw bestelling wordt de volgende dag thuis afgeleverd!

Buddha to Buddha Bracelet

Buddha to Buddha Barbara Bracelet

Buddha to Buddha Leather Bracelet

Chat met ons