Blog

Terug naar overzicht

De zomerjurken trends van 2021!

Zomerjurken trends van 2021!

Het weer stelt ons niet teleur en de temperatuur gaat weer omhoog! Die heerlijke blote benen jurkjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Maar welke jurkjes kun je het beste in je kast laten liggen en welke moet je absoluut toevoegen aan je garderobe? In dit blog lees je hier alles over.

Print is hip

Het is je vast al opgevallen, printjes zijn weer helemaal in! Een jurk met een print geeft het idee dat je heel veel moeite hebt gedaan voor je outfit, terwijl het in werkelijkheid alleen komt door de print, win-win situatie dus! Combineer de leuke print met een tas en/of schoenen in dezelfde kleur van de print, of kies voor een rustigere uitstraling door te kiezen voor effen accessoires.

Bekijk hier onze print jurken

Warme dagen staan voor losse jurken

Helemaal in zijn ook de ‘flowy’ jurkjes! De jurkjes zijn altijd flatteus en je voelt je er vaak toch prettiger in dan die onnodige strakke jurkjes. Een jurk met een pofmouwtje valt dus altijd in de smaak.

Bekijk hier onze losse jurken

Uitgesneden jurk

Echt hip zijn de jurkjes met de uitgesneden rug of voorkant! Het is niet alleen heel stijlvol maar met dit warme weer is het ook heerlijk. Mocht het wat frisser worden kun je de jurk natuurlijk altijd combineren met een leuk vestje!

Bekijk hier onze uitgesneden jurken

Trendy accessoires en schoenen

Je trendy jurk combineer je natuurlijk ook met leuke accessoires! Deze zomer zijn sandaaltjes weer helemaal populair. Kies bijvoorbeeld voor de Botali sandalen van Guess.

Een riem kan natuurlijk ook niet ontbreken. Kies voor een riem in een neutrale effen kleur om je mooie figuur te accentueren! Studio Anneloes heeft hiervoor de perfecte riem, namelijk de Logo Leather Belt in het bruin met goud, of in het zwart met zilver!

Chat met ons