Guess Shoes


producten zichtbaar

Guess schoenen

Guess is opgericht in 1981 door de broers Maurice en Paul Marciano. De Guess broers begonnen als een klein jeansbedrijf in California. In die jaren dreigde de jeans uit de mode te raken, maar Guess veranderde dit door spijkerbroeken op de markt te brengen die tijdloos, sterk en sexy waren. Met de komst van Guess was de spijkerbroek meteen weer helemaal in de mode. Tegenwoordig produceert Guess kleding horloges, tassen, bikini’s en parfums. Guess onderscheidt zich door kleding aan te bieden dat zowel chique als hip is, het merk ontwerpt klassieke maar modieuze collecties. Het merk biedt spannende en innoverende kleding, die de laatste trends nastreven. De tijdloze kleding van de Guess collecties worden beïnvloed door Amerikaanse en Europese stijlinvloeden, wat het merk een internationale hit maakt.

Guess schoenen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates. Ook kun je een kijkje nemen op onze instashop voor de leukste combinaties en looks.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1