Blog

Terug naar overzicht
De zomertrends van 2020!

De zomertrends van 2020!

De dagen worden steeds langer en we hebben al een aantal prachtige dagen achter de rug. De rokjes, jurkjes en shorts kunnen steeds vaker uit de kast getrokken worden. Het gevoel van een warme bries langs je blote benen blijft ieder jaar weer een heerlijk gevoel! Gelukkig gaan de terrassen bijna weer open en hebben we straks weer meer redenen om onze leukste outfits aan te trekken. Omdat er zo veel gebeurd is om ons heen, begrijpen we dat je misschien nog niet helemaal op de hoogte bent van de fashion trends voor de zomer van 2020. Hoog tijd om de leukste trends van deze zomer op een rijtje te zetten.

Denim, denim en nog meer denim

We zien deze trend al een tijdje belangrijker worden in de modewereld. Denim gecombineerd met nog meer denim. Zoals misschien niet iedereen weet, is Kelly van oorsprong een echte jeans en denim winkel. Heel begrijpelijk dus dat wij super blij worden van deze trend! Je kunt hierbij verschillende kleuren en wassingen met elkaar combineren. Het leukste aan deze trend is de vrijheid. Het maakt niet uit hoe je het combineert. Dus je kunt je helemaal uitleven en eindeloos combineren. Omdat onze oorsprong in de jeans ligt, hebben wij nog steeds veel jeans en denim merken in ons assortiment. Zo hebben we dit seizoen leuke denim jurkjes in ons assortiment en veel spijkerjasjes voor dames. Voor de heren hebben prachtige denim overhemden en shorts.

De 70’s

Deze look blijft al een aantal zomers terug komen in het straatbeeld. Toch durven steeds meer mensen deze look ook daadwerkelijk te dragen. De flair broek is niet meer weg te denken en ook de verschillende prints uit de jaren 70 komen steeds meer terug. En dat is niet gek want wat worden we vrolijk van deze trend! De vrolijke kleuren en prints en het eindeloos combineren!

Duurzame kleding

Steeds vaker kiest de consument bewust voor duurzame kledingmerken en wordt verantwoordelijke kleding verkozen boven een lage prijs. Wil je graag weten welke duurzame kledingmerken wij verkopen? Lees dan ons blog over duurzame kleding.

Chat met ons