Blog

Terug naar overzicht
Heren modetrends voorjaar 2017

Heren modetrends voorjaar 2017

De heren fashion trends voor de lente/zomer van 2017

Sportswear trend

Deze trend is je vast niet ontgaan, want sportswear is een van de grootste trends voor zowel heren als dames. Maar wees niet bang heren, dit betekent niet dat je in een strakke legging naar je werk hoeft. Laat je inspireren door de sport trend door sportkleding (of kleding met een sportief uiterlijk) te combineren met kleding die je al in je kast hebt hangen. Of voeg felle, sportieve kleuren toe aan je kleurenpallet. Ga bijvoorbeeld voor een sportieve bomber of windjack. Ook worden strakke skinny jeans vervangen door een comfortabele joggjeans, comfort is van groot belang deze zomer!

Denim trend

De denim trend is een van onze andere favorieten! Denim kun je namelijk met (bijna) alles combineren en breekt je outfit op de juiste manier. Wil je voor goud gaan? Draag dan denim op denim! Een lange tijd was dit een no go, maar nu is het juist super hip om denim op denim te dragen! Je kunt de denim-on-denim trend ook subtieler aanpakken door bijvoorbeeld een zwarte jeans te combineren met een spijkerjas.

Colberts en polo’s

Een colbert of polo maakt elke look instant gekleed en tijdloos. Is een zakelijke look niet helemaal jouw ding? De blazer kent tegenwoordig gelukkig veel soorten, vormen en kleuren. Draag bijvoorbeeld een navy-kleurige blazer met een rustig T-shirt, mooie denim en sneakers voor een smart casual (maar meer casual) look. Voor elke stijl is er wel een passende blazer.

Blauw is de modekleur!

Blauw is de modekleur voor heren dit seizoen! Alle tinten blauw die je maar kunt bedenken… Lichtblauw, denim, indigo, azuur, oceaan, kobalt, donkerblauw, navy, zo lang de kleur maar iets weg heeft van blauw is het goed! Naast blauw zijn ook (army) groen en grijs kleuren die we graag zien deze zomer. Niet te donker, want het is wel zomer natuurlijk!

Strepen en ruiten

Strepen en ruiten zijn al jaren een deel van de mannelijke garderobe. Dit jaar zien we strepen en ruiten terug in overhemden, truien, T-shirts en zelfs in broeken!

Saturday night fever

Disco loco! Ben jij wel in voor een dansje? Dan is deze trend echt wat voor jou! Als je goed om je heen kijkt zie je dat de echte trendsetters teruggaan naar de jaren ‘ 70, en geloof mij, de rest zal langzaam volgen! Losse blouses, opvallende schoenen, funky broeken… Let’s dance the night away!

G-Star RAW 96 jeans

Kennen jullie de 96 jeans van G-Star nog? Was jij ook zo’n fan van deze broek dat je hem misschien wel twee keer hebt aangeschaft? Dan heb ik een leuk nieuwtje voor je! De G-Star RAW 96 jeans is namelijk terug! Dit keer natuurlijk wel net even anders. Daarnaast zijn andere wijde jeans ook weer goedgekeurd vanaf dit seizoen. Een relaxte fitting, baggy model en straight jeans komen langzaam weer terug in het modebeeld.

Print T-shirt

Ook om deze trend kun je niet heen… Print T-shirt zijn ’all over the place’! En geef nou toe, soms is het toch ook wel leuk om even buiten de lijntjes te kleuren met een funky printje? Combineer het met een denim jack en jouw look is één en al TREND.

Cuba style

Oldtimers, sigaren, rum, een zonnetje, geen wonder dat Beyonce, Rihanna, Karl Lagerfeld en Madonna graag naar Cuba gaan. En in modeland plukken we daar de vruchten (of tabaksbladeren) van! Het Cubaanse overhemd, een laag uitgesneden hals, zo lang het maar net zoveel vreugde uitstraalt als Cuba zelf! Draag bijvoorbeeld een Cubaans overhemd onder een leren jack om een beetje Cuba (en zon) naar Nederland te brengen! Misschien dat deze drukke prints nu nog een beetje wennen zijn, maar dat went snel!

Bomber jack, trend with no end

Zoals hierboven al staat, ’this trend has no end!’. Heb jij nog geen bomberjack in de kast hangen? Dan adviseer ik je om zo snel mogelijk een bomberjack te bestellen! (of naar de winkel te rennen). Een bomber moet je namelijk écht hebben dit jaar…

Army: everlasting trend

De military style is een everlasting trend! En wat voor een! Want legergroen maakt bijna elke outfit mooi. Dit seizoen zien we dan ook weer veel army jacks, jeans, T-shirts en schoenen. Ben jij een echte trendjager? Ga dan voor een army bomber jack, twee vliegen in een klap!

IN ONZE WEBSHOP

G-STAR RAW 5620 3D SLIM MEDIUM AGED 015
G-STAR RAW
119,95

SALE



G-STAR RAW 3301 DECONSTRUCTED 3D SLIM JKT LT AGED 015
G-STAR RAW
63,00 149,95

Chat met ons