G-star Raw


producten zichtbaar

G-star raw

G-star is een Nederlands kledingmerk dat inmiddels een internationaal bekend merk is. Het kledingmerk is opgericht in 1989 en richt zich voornamelijk op denim. Bij het ontwerpen van de kleding is vooral de kwaliteit en het draagcomfort erg belangrijk.

G-star is continu aan het zoeken naar nieuwe wassingen en behandelingen waardoor weer unieke stoffen, wassingen en kleuren worden ontworpen.

G-star jeans

G-star RAW zal zich altijd voornamelijk blijven richten op denim. Maar naast denim heeft G-star tegenwoordig ook een groot assortiment t-shirts, overhemden en schoenen. Waar G-star ook bekend om staat is de RAW Sustainable collectie. G-star RAW vind het milieu en duurzame kleding zeer belangrijk. Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van biologisch katoen. Daarnaast willen zij transparantie over het ontwerpen en maken van de artikelen.

G-star kleding

Bij Kellyjeans.nl hebben we een grote collectie G-star artikelen. Je kunt je gehele outfit van G-star samen stellen. Van shirt tot schoen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een stoere G-star jeans te combineren met een T-shirt van een ander hip merkje.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1