G-star Raw


producten zichtbaar

G-star raw

G-star Raw is een Nederlands kledingmerk dat inmiddels een internationaal bekend merk is. Het kledingmerk is opgericht in 1989 en richt zich voornamelijk op denim. Bij het ontwerpen van de kleding is vooral de kwaliteit en het draagcomfort erg belangrijk.

G-star Raw is continu aan het zoeken naar nieuwe wassingen en behandelingen, waardoor weer unieke stoffen, wassingen en kleuren worden ontworpen.

G-star jeans

G-star Raw zal zich altijd voornamelijk blijven richten op denim. Maar naast denim heeft G-star tegenwoordig ook een groot assortiment broeken, t-shirts, overhemden en schoenen. Waar G-star ook bekend om staat is de RAW Sustainable collectie. G-star RAW vind het milieu en duurzame kleding zeer belangrijk. Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van biologisch katoen. Daarnaast willen zij transparantie over het ontwerpen en maken van de artikelen.

G-star kleding

Bij Kellyjeans.nl hebben we een grote collectie G-star artikelen. Je kunt je gehele outfit van G-star samenstellen. Van shirt tot schoen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een stoere G-star jeans te combineren met een t-shirt van een ander stoer merk. Voor de laagste prijzen en beste aanbiedingen van dit merk, kan je een kijkje nemen in onze G-Star outlet.

Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1