Blog

Terug naar overzicht
Heren schoenen trends 2017

Heren schoenen trends 2017

Heren schoenen trends 2017

Heren sneakers anno 2017

Sneakers! Ze voeren ook dit jaar weer de boventoon. Dit voorjaar hebben de sneakers een wat luxere uitstraling dan vorig jaar. Mooie leren sneakers of suède sneakers in neutrale kleuren, lekker makkelijk te combineren. Ook sportieve sneakers zijn dit jaar weer een must-have. Je kunt zo vanuit je werk naar huis joggen.

Sokken in slippers? Durf jij het aan?

Hoewel ik er zelf nog vraagtekens bij heb, zijn ook sokken in slippers toegestaan. Alles wat vroeger doorging voor ‘suf’ kun je nu (weer) uit de kast trekken. Hoewel geitenwollen sokken in slippers van een suf naar hip imago zijn overgestapt denk ik dat ik deze trend zelf nog even oversla…

Heren sandalen en slippers

Natuurlijk kun je altijd je Havaianas weer uit de kast trekken (dat doen wij ook gewoon). Maar ook sandalen en slippers met brede banden en gespen worden dit jaar een trend! Dit sluit natuurlijk wel goed aan op de ‘geitenwollen sokken trend’. Ben jij niet zo weg van slippers? Ga dan voor een paar mooie loafers van TOMS. Help je meteen een kind in nood (One for One)!

Gewoven schoenen

Dit jaar zijn het niet zozeer de kleuren die de schoenen laten opvallen, maar meer de mooie bewerking van het leer. Bijvoorbeeld sneakers met mooi vlechtwerk als bovenzijde of stoere veterschoenen. Ook kleine gaatjes (lekker ventilerend), grafische printen of een sportief model zijn dit jaar super weer ’on-trend’.

50 tinten blauw

Blauw is dit seizoen niet alleen te zien in kleding, maar ook schoenen zien we in alle blauwe tinten die je maar kunt bedenken! Lichtblauw, denim, indigo, azuur, oceaan, kobalt, donkerblauw, navy, zo lang de kleur maar iets weg heeft van blauw is het goed! Naast blauw zijn sneakers in army of grijs ook goede optie!

Chat met ons