Blog

Terug naar overzicht
Lente trends 2023!

Lente trends 2023!

Lente trends 2023!

De lente staat weer voor de deur en dat betekent uiteraard weer een nieuw blog over de lente trends van 2023! Welke kleuren komen er het meeste naar voren? Welke kledingtrends zijn weer helemaal in? Ik ga het allemaal met je bespreken in dit blog! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Trendkleuren 2023

Allereest wil ik het graag hebben over de trendkleuren van 2023. Kleuren kunnen je look namelijk een unieke uitstraling geven. Kleuren die je veel zult terugzien in de lente van 2023 zijn vooral; pastelkleuren, metallic, rood en magenta. Meer over weten? Op Kellyjeans.nl staat een super interessant blog hierover! Klik hier, om die te lezen.

Denim helemaal weer hot!

Denim, denim en nog eens denim! De prachtige spijkerstof is weer terug van weggeweest. Zo zie je de stof terug in jasjes, jeans, accessoires, tops en zelfs schoenen. Combineer een denim top met je favoriete pantalon, een denim jeans met je favoriete blouse, of ga voor denim op denim! Naast dat denim speels te combineren valt met andere stoffen, is het ook helemaal in om de spijkerstof met elkaar te combineren. Uiteraard kan je deze nog af toppen met een toffe haarband en een stoere boot.

Printjes zijn zooo 2023

Waar we de pintjes in eerdere jaren toch achter ons hebben gelaten, zijn ze nu toch echt weer hot! De printjes zijn in allerlei kledingstukken terug te vinden in diverse kleuren en uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een maxi-jurk met prachtige print. Combineer deze met een klassieke loafer en top hem af met je favoriete tas! Wees vooral niet bang om lekker op te vallen met de prachtige printjes van 2023.

Keep it calm and classy

Ga je toch liever voor de wat rustigere modetrends? Dat kunnen wij bij Kellyjeans.nl je zeker in begrijpen. Naast dat er in de modetrends van 2023 veel gekke kleurtjes en prints voorbijkomen, zijn er ook wat rustigere trends om de hoek komen kijken. Neutrale kleuren en tinten zijn zelfs dit voorjaar ook weer hot en happening. De regel, 'Less is more' staat hier dan ook in centraal. Combineer je favoriete pantalon met een zandkleurige blouse en witte sneakers. Of ga voor de volledige ton-sur-ton look!

Maak je outfit af met accessoires!

Accessoires kunnen je outfit helemaal afmaken. Toch wordt dit onderdeel vaak een beetje vergeten. Maar dat kan écht niet meer. Vaak kan een subtiel sieraad, tas of haarband je outfit net helemaal afmaken. Zo maken sieraden je outfit vaak sierlijker, een tas doordacht en een haarband klassieker! Laat je accessoires dus niet langer in de kast liggen maar laat ze shinen!

Trendy lente artikelen online shoppen!

Ben jij nog opzoek naar nieuwe lentekleding? Al onze lentekleding is gemakkelijk online te bestellen op Kellyjeans.nl. Wij hebben namelijk een ruim assortiment en gaan tot het uiterste om je tevreden te houden! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Mocht je liever in een van onze winkels terecht willen, is dit uiteraard ook mogelijk. Voor de openingstijden van de winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend vind je door hier te klikken.

Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar €5,00 binnen Nederland.

Chat met ons