Buddha to Buddha armband

Buddha to Buddha staat bekend om zilveren sieraden. Al de sieraden worden ontworpen in Amsterdam en met de hand gemaakt in Zuidoost Azië. Daarnaast wordt in de collectie van Buddha to Buddha gebruik gemaakt van prachtige edelstenen welke verwerkt worden in de sieraden. Wil je meer weten over dit merk? Lees dan onderaan de pagina verder!


producten zichtbaar

Buddha to Buddha armband

De armbanden van Buddha to Buddha hebben stuk voor stuk hun eigen verhaal. De armbanden worden enkel handgemaakt, zonder uitzonderingen. De armbanden worden gemaakt van 925 sterling, hierdoor ben je gegarandeerd dat de armband een zo hoog mogelijk zilver gehalte heeft, maar tegelijkertijd ook erg sterk is. De armbanden collecties van Buddha to Buddha hebben allemaal verschillende namen. Een paar van de populairste armbanden zijn de Nathalie, de George en de Barbara. Maar niet alleen los zijn deze armbanden prachtig. Ook kun je ze samen combineren voor een speelse look!

Nathalie XS armband

De Nathalie XS armband van Buddha to Buddha kenmerkt zich door de prachtige dubbele schakels die typisch zijn voor de Nathalie collectie. Naast dat de armband samen of alleen al een eyecatcher is, is hij ook nog eens tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De armband is 12 mm breed en in het zilver verkrijgbaar.

George XS armband

De George XS armband van Buddha to Buddha is in vergelijking tot de Nathalie een fijne en dunne armband. De George is namelijk heel gedetailleerd afgewerkt wat een sierlijke uitstraling opwekt. De armband is perfect te combineren met andere sieraden van Buddha to Buddha.

Barbara armband

De Barbara armband van Buddha to Buddha valt onder de stoere en sterke varianten van Buddha to Buddha. Het model is namelijk iets breder. De armband is perfect te combineren met de andere armbanden van Buddha to Buddha, neem als voorbeeld de George en Nathalie armband!

Buddha to Buddha armband online bestellen

De armbanden van Buddha to Buddha hebben dus allemaal een eigen verhaal en zijn gemaakt van 925 sterling. De Buddha to Buddha armbanden collectie is gemakkelijk online te bestellen met gratis verzending boven de €49,95. Mocht het toch niet naar wens zijn, kan je altijd gratis retourneren. Ook kan je altijd een kijkje nemen in een van onze winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1