Short


producten zichtbaar

Shorts

Kellyjeans.nl – onder het kopje shorts vind je alle dames shorts. Wat is het toch heerlijk als de korte broeken weer de kast uit kunnen. Een trendy short is dé zomer musthave, bijna elke vrouw heeft er wel een aantal in de kast liggen. De dames short zien we in veel verschillende soorten en stijlen. Denk hierbij aan sportieve shorts, casual shorts, beach shorts, stijlvolle shorts, sexy shorts, comfortabele shorts een broekrok en natuurlijk het denim short.

Korte broeken voor dames

Van een mooie dames short krijgen we meteen een zomers gevoel! Draag het dames broekje in de zomer lekker nonchalant met slippers en een T-shirt en geef je look ’s avonds een upgrade door er hakken en een strakke top bij te dragen. Ook in het najaar zijn de dames korte broeken nog leuk, bijvoorbeeld gecombineerd met een panty, stoere boots en gaaf leren jack.Op Kellyjeans.nl hebben we een zeer brede collectie dames denim shorts, zodat er voor iedere vrouw een geschikte jeans short bij zit.

Shorts merken

In onze Kelly Stores en op Kellyjeans.nl vind je dames shorts van merken als Nikkie by Nikkie en Radical.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1
Chat met ons