Elias Rumelis broek

Shop alle Elias Rumelis broeken hieronder. Elias Rumelis staat voor individueel, stijlvol en zelfbewust. Daarnaast zijn de broeken van het merk super comfortabel. Meer weten over dit merk? Lees dan onderaan de pagina verder!


producten zichtbaar

Elias Rumelis

Elias Rumelis is opgericht is 2015, door Elias Rumelis. Elias Rumelis wist al op jonge leeftijd dat hij een professionele carrière in de modewereld zou willen beginnen. Voordat Elias zijn mode label lanceerde werkte hij als product en ontwerper voor exclusieve en internationale mode labels. 20 jaar later begon hij met zijn eigen mode label, die nog steeds een succes is. Hij staat namelijk bekend als ‘jeans en broeken liefhebber’.

Kwaliteit broeken

De stoffen die worden gebruikt voor de collectie van de broeken zijn geselecteerd op kwaliteit, comfort en stretch. Naast dat moeten de broeken niet alleen hoge kwaliteit uitstralen, maar ook comfortabel aanvoelen. Zo bestaan de dames en heren collectie broeken uit stretch en een comfortabele pasvorm. Broeken van de collectie van Elias Rumelis kunnen mooi gecombineerd worden met een colbert voor een chique gelegenheid maar ook met een stoer spijkerjack voor een casual gelegenheid.

Elias Rumelis broek

Zo als al eerder vernoemd, bestaan de broeken van Elias Rumelis uit goede kwaliteit en hoge comfort. Daarnaast staan de broeken ook bekend om de mooie details bij de knopen en zakken. De dames collectie broeken hebben een lichtelijke boyfriend model, met een skinny onderkant. De heren collectie broeken hebben een zelfde, wat lossere fit.

Elias Rumelis broek bestellen

De broeken van Elias Rumelis zijn dus niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Al de Elias Rumelis broeken zijn online te bestellen met gratis verzending boven de €49,95. Mocht het toch niet naar wens zijn kan je de broek voor maar 2,95 retourneren. Ook kan je altijd een kijkje nemen in een van onze winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend. Wij helpen je graag!

Chat met ons