Retourneren

Gratis ruilen en retourneren

Het retour zenden van je bestelling of een deel daarvan kan binnen 14 dagen, zie voorwaarde artikel 6 Herroepingsrecht, mits de artikelen ongebruikt/ongedragen zijn. Retourneer/ruil de artikelen gratis in een van onze winkels of stuur een e-mail naar [email protected] (bv. via dit contactformulier). Vermeld hierin je achternaam, het ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren. Via de mail ontvang je een retourlabel, welke je thuis kunt uitprinten en op het pakket kunt plakken. Nadat je (binnen 14 dagen) kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht heb je als klant nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Wij storten binnen 14 dagen na ontvangst van de retour het geld terug naar de klant.

De retourzending dient bij voorkeur te worden verpakt in de originele doos of zak waarin de zending is ontvangen, zodat de artikelen niet worden beschadigd. Vergeet niet het retourformulier met ordernummer bij het pakket mee te sturen. Plak het retourlabel op de goed afgesloten verpakking (graag verpakt in de geleverde zak die opnieuw afsluitbaar is).

Breng het pakket naar een PostNL postkantoor bij jou in de buurt. Hier hoef je NIET voor te betalen. Kijk hier voor het dichtstbijzijnde PostNL postkantoor. Bij retourzendingen ligt het risico van eventuele schade ontstaan tijdens transport, of het verdwijnen van het pakket bij de klant. Wij adviseren het afleverbewijs goed te bewaren om aan te kunnen tonen dat het pakket is geretourneerd. De kosten voor retourzendingen van buiten Nederland zijn voor eigen rekening.

LET OP! Als je het pakket toch zelf betaald bij het postkantoor, kunnen wij hier achteraf geen geld voor uitkeren.

We zullen de retour binnen twee weken verwerken en terugbetalen. Indien betaald is met een Fashion Giftcard of Fashion Cheque, wordt bij het retourneren een Kelly Giftcard opgestuurd. Wij kunnen geen Fashion Giftcard of Fashion Cheque teruggeven aan klanten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestelling kosteloos om te ruilen voor een andere maat of ander artikel. Dit kan je vermelden op het retourformulier die bij iedere bestelling wordt meegezonden. Een ruiling die via de mail wordt doorgegeven zal niet worden verwerkt. Het is ook mogelijk om de artikelen in een van onze winkels te ruilen, hier wordt echter geen contant geld uitgekeerd. Dit vanwege veiligheid.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze ons gerust via ons contactformulier.

Retouradres:
Kellyjeans.nl
Grote Noord 17
1621 KD Hoorn


atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1