Retourneren

Gratis ruilen en retourneren

Het retour zenden van je bestelling of een deel daarvan kan binnen 14 dagen, zie voorwaarde artikel 6 Herroepingsrecht, mits de artikelen ongebruikt/ongedragen zijn. Retourneer/ruil de artikelen gratis in een van onze winkels of stuur een e-mail naar [email protected] (bv. via dit contactformulier). Vermeld hierin je achternaam, het ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren. Via de mail ontvang je een retourlabel, welke je thuis kunt uitprinten en op het pakket kunt plakken. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen.

De retourzending dient bij voorkeur te worden verpakt in de originele doos of zak waarin de zending is ontvangen, zodat de artikelen niet worden beschadigd. Breng het pakket naar een PostNL postkantoor bij jou in de buurt, hier hoef je NIET voor te betalen. Kijk hier voor het dichtstbijzijnde PostNL postkantoor. Bij retourzendingen ligt het risico van eventuele schade ontstaan tijdens transport, of het verdwijnen van het pakket bij de klant. Wij adviseren het afleverbewijs goed te bewaren, om aan te kunnen tonen dat het pakket is geretourneerd. De kosten voor retourzendingen van buiten Nederland zijn voor eigen rekening.

LET OP! Als je het pakket toch zelf betaald bij het postkantoor, kunnen wij hier achteraf geen geld voor uitkeren.

Indien betaald is met een Fashion Giftcard of Fashion Cheque, wordt bij het retourneren een Kelly Giftcard opgestuurd. Wij kunnen geen Fashion Giftcard of Fashion Cheque teruggeven aan klanten.

Het is ook mogelijk om de artikelen in een van onze winkels te ruilen, hier wordt echter geen contant geld uitgekeerd, dit vanwege veiligheid. Vergeet niet het retour formulier met ordernummer bij het pakket mee te sturen. Plak het retourlabel op de goed afgesloten verpa kking (graag verpakt in de geleverde zak die opnieuw afsluitbaar is). Bij het postkantoor krijg je een verzendbewijs zodat je het pakket kunt volgen via PostNL. Bewaar dit verzendbewijs goed.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze ons gerust via ons contactformulier.

Retour adres:
Kellyjeans.nl
Grote Noord 17
1621 KD Hoorn

KOSTELOOS bestellingen retourneren.
Hoe werkt het?

  1. Ga naar het contactformulier
  2. Vermeld bij uw bericht het volgende:
  • Naam
  • Ordernummer
  • De artikel(en) die je wilt retourneren

Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestelling kosteloos om te ruilen voor een andere maat of ander artikel. Dit kan je vermelden op het retourformulier die bij iedere bestelling wordt meegezonden. Een ruiling die via de mail wordt doorgegeven zal niet worden verwerkt.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1