Jassen lang


producten zichtbaar

Lange jassen heren

Op kellyjeans.nl vind je een mooi assortiment lange heren jassen van de bekende merken. Denk daarbij aan Drykorn en Tigha. Onder de categorie lange jassen vallen diverse soorten jassen, zoals zomerjassen, winterjassen, maar voornamelijk veel stoffen jassen. Vind je het toch fijner om een kortere jas te hebben voor meer bewegingsruimte en een casual uitstraling, bekijk dan onze collectie korte heren jassen.

Jassenmerken

We hebben lange heren jassen van de merken Airforce, Alter ego, Canada Goose, Cast Iron, Denham, Diesel, Drykorn, G-Star Raw, Goosecraft, Parajumpers, Peuterey, PME Legend, Replay, RRD en Tigha. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten en uitstraling.

Lange jassen online

Bestel jouw lange heren jas op kellyjeans.nl voor 15.00 uur en heb de jas morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Je kan er ook voor kiezen om de jas op te halen in één van onze winkels. Mocht je liever de jas willen passen voordat je deze afrekent, dan mag je altijd contact met ons opnemen en de jas laten bezorgen in één van onze winkels. Hier gaat wel wat meer tijd overheen.

Chat met ons