Skinny


producten zichtbaar

Skinny

Ook de skinny jeans voor heren is een echt basic item geworden die bij iedereen in de kast te vinden is. De skinny fit zit strak om het lichaam heen, hierdoor is het van belang om de skinny jeans zorgvuldig uit te kiezen. Zo kan je bij wat stevigere bovenbenen beter een model nemen die strak om de benen zit en de broekspijpen oprollen, zodat de enkels zichtbaar worden. Als je slanke benen hebt, dan past een wat losser model perfect bij jouw figuur. De skinny fit jeans wordt tegenwoordig door bijna iedereen gedragen en daar zijn we blij mee! Met de skinny jeans wordt er snel een stijlvolle, casual look gecreëerd, gedragen met een long lenghth T-shirt of een gaaf overhemd.

Skinny jeans

Op kellyjeans.nl hebben we een groot assortiment skinny jeans voor heren. Ons assortiment skinny jeans bestaat uit verschillende skinny modellen met verschillende washings en kleuren. Ook hebben we skinny jeans met verschillende looks, zoals de ripped skinny jeans, een army skinny jeans of een ripped skinny jeans. Voor elke gelegenheid is er wel een jeans die daarbij past.

Jeans modellen

Toch op zoek naar een ander model? Neem dan een kijkje bij onze skinny jeans, slim jeans, straight jeans, joggjeans en denim shorts voor heren.

Chat met ons