Slim


producten zichtbaar

Slim fit

Het slim fit model is een tussenweg tussen het straight model en het skinny model. De slim fit jeans wordt gekenmerkt door zijn smalle pijpen en net iets strakkere pasvorm. Het verschil tussen de skinny jeans en slim fit jeans is dat er bij de slim fit jeans meer ruimte is rond de enkels. Vaak zie je bij skinny jeans dat de jeans tot de enkels strak om het been zit. Mocht de skinny jeans net iets te strak zijn voor jou, dan is de slim fit jeans zeker een goede oplossing. De straight fit heeft ook bij de bovenbenen wat meer ruimte, wat bij het slim fit model dus wel strak aansluit.

Slim fit jeans

Op kellyjeans.nl hebben wij een groot assortiment slim fit jeans met verschillende washings en in verschillende kleuren. Zo hebben wij de slim jeans van licht denim tot diepzwart en met of zonder slijtagedetails. De jeans kan gemakkelijk gecombineerd worden met diverse t-shirts, overhemden, truien en sweaters. Zo creëer je in een hand omdraai de meest trendy outfits en is er een geschikte jeans voor elke gelegenheid.

Jeans modellen

Toch op zoek naar een ander model? Neem dan een kijkje bij onze skinny jeans, slim jeans, straight jeans, joggjeans en denim shorts voor heren.

Chat met ons