Straight


producten zichtbaar

Straight

Het straight fit model is een echte klassieker onder de heren. De jeans valt wat losser en loopt, in tegenstelling tot de skinny jeans, recht naar beneden. Hierdoor is er rond de onderbenen en enkels meer ruimte, waardoor de jeans een comfortabele pasvorm krijgt. De straight jeans zie je dan ook terug in iedere kledingkast en voornamelijk bij de heren. De straight leg jeans zijn daarnaast ook nog eens gemakkelijk te combineren met allerlei kledingstukken, zo kan je met elke jeans een andere look creëeren. Draag bijvoorbeeld een t-shirts voor een casual look of combineer de straight jeans met een net overhemd voor een zakelijke look. Voor een nette maar alledaagse outfit is het ook leuk om de jeans te combineren met een polo. Zo kan je de jeans dus eindeloos combineren.

Straight fit jeans

Op kellyjeans.nl vind je een grote collectie jeans met een straight fit. Zo vind je veel straight fit modellen in vele kleuren, maar vooral in denim hebben wij een groot assortiment. Elke denim jeans heeft zijn eigen washing en door de verschillende details en looks, heeft iedere jeans een eigen stijl. Daarom weten we zeker dat er voor iedereen wel een passende jeans tussen zit.

Jeans modellen

Toch op zoek naar een ander model? Neem dan een kijkje bij onze skinny jeans, slim jeans, straight jeans, joggjeans en denim shorts voor heren.

Chat met ons