Nikkie jurk


producten zichtbaar

Nikkie jurk

Voor Nikkie jurken ben je op het juiste adres bij kellyjeans.nl. We hebben een groot assortiment jurken van Nikkie by Nikkie. Denk daarbij aan de comfortabele sweatdress, de vrolijke jurk met franjes, de feestelijke jurk en de jurk voor een casual look. Zo kan je voor iedere gelegenheid een jurk vinden van Nikkie.

Heb je al genoeg jurken van Nikkie en ben je op zoek naar een ander artikel? Kijk dan eens naar ons gehele assortiment van Nikkie by Nikkie.

Nikkie jurk online

De jurken van Nikkie zijn dus trendy en stijlvol. Bestel jouw Nikkie jurk op kellyjeans.nl voor 15.00 uur en heb de bestelling de volgende dag in huis! Bestellingen boven de €49,95 worden gratis verzonden. Twijfel je over het artikel? Geen probleem, je kan het artikel gratis bij ons retourneren. Op zoek naar een fysiek Nikkie verkooppunt? Wij verkopen het merk in onze Kelly Fashion Store in Hoorn, de Kelly Store in Purmerend en de Kelly Store in Heerhugowaard. Bekijk de gehele jurkencollectie van Studio Anneloes hierboven!

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1