Nikkie By Nikkie


Nikkie By Nikkie Plessen

Nikkie by Nikkie kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Op Kellyjeans.nl bestel je eenvoudig en snel kleding van Nikkie Plessen. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

NIKKIE by Nikkie Plessen is de naam van de kledinglijn van modeontwerpster Nikkie Plessen. Nikkie Plessen begon ooit als actrice, presentratrice en model en jaagt nu haar grootste droom na: een eigen kledinglijn, welke haar persoonlijke stijl weerspiegelt. Na een zeer goede start is Nikkie Plessen druk bezig met het ontwerpen en innoveren van haar merk. NIKKIE boekt nu al veel succes en hangt al in meer dan 300 winkels in de Benelux, daarnaast heeft NIKKIE internationaal een goede naamsbekendheid. NIKKIE is een stoer, sexy, vrouwelijk en draagbaar merk en brengt kwalitatief hoogstaande en betaalbare artikelen op de markt. Nikkie Plessen wordt geinspireerd door vrouwelijke, sexy en stoere celebrities als Victoria Beckham, Kate Moss en Blake Lively.
Nikkie Plessen: “Een van mijn grote dromen, een succesvolle kledinglijn, is uitgekomen. De droom, van een internationaal merk begint nu ook zo langzamerhand werkelijkheid te worden. We zijn nu in tien landen verkrijgbaar. En dan nu een brand store in België is toch wel heel erg leuk. Antwerpen is zo’n leuke en gezellige stad en ben oprecht trots dat we hier nu ook met NIKKIE vertegenwoordigd zijn.”

Nikkie Plessen is geboren op 8 mei 1985 in Utrecht. Nikkie werd bekend door de soapserie Onderweg naar Morgen, hierna maakte ze de overstap van actrice naar presentatrice en model. Nikkie Plessen is onder andere bekend door haar baan als VJ bij TMF en verschillende andere klussen. Toch was dit niet genoeg voor Nikkie Plessen, ze was toe aan een uitdaging en besloot haar grote droom na te jagen. In 2012 heeft Nikkie haar passie voor mode omgezet in een eigen kledinglijn, genaamd NIKKIE by Nikkie Plessen. In februari 2013 ontstond er ophef over de kledinglijn en werd Nikkie Plessen door het Nederlandse label Zoë Karssen beschuldigd van plagiaat. Nikkie gaf toe een beginnersfout te hebben gemaakt. 'Fouten maken is menselijk', vertelt Plessen over het plagiaat. 'Ik vond het een leuke tekst en een mooi plaatje, dus heb ik dat gebruikt. Wist ik veel dat die ontwerpster ook in Nederland zat. Ik heb nooit beweerd een soort Coco Chanel te zijn die met een potlood in een torentje zit te tekenen.' Inmiddels wordt er niet meer getwijfeld over de uniekheid van de collecties die Nikkie hierna op de markt heeft gebracht.

Nikkie By Nikkie online

Met de regenachtige dagen in het vooruitzicht kunnen de truien, jassen en lange broeken weer de kast uit. Met de leren broeken, leren rokken, warme pullovers en (winter)jassen van NIKKIE by Nikkie Plessen ben jij helemaal klaar voor de herfst- en wintermaanden! NIKKIE by Nikkie kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1