Nikkie By Nikkie


producten zichtbaar

Nikkie By Nikkie Plessen

NIKKIE by Nikkie Plessen is de naam van de kledinglijn van modeontwerpster Nikkie Plessen. Nikkie Plessen begon ooit als actrice, presentatrice en model en jaagt nu haar grootste droom na: een eigen kledinglijn, welke haar persoonlijke stijl weerspiegelt. Nikkie is niet meer weg te denken uit de modewereld en heeft internationaal een zeer grote naamsbekendheid.

Nikkie by Nikkie kleding

NIKKIE is een stoer, sexy, vrouwelijk en draagbaar merk en brengt kwalitatief hoogstaande en betaalbare artikelen op de markt. Op kellyjeans.nl kan je een grote collectie vinden van Nikkie jurken, t-shirt, broeken, schoenen en accessoires. Zo kan je jouw hele outfit compleet in Nikkie stijl afmaken. Ben je op zoek naar Nikkie kleding, maar tegen een lagere prijs? Bekijk dan eens onze Nikkie sale pagina.

Nikkie By Nikkie online

NIKKIE by Nikkie kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Op Kellyjeans.nl bestel je eenvoudig en snel Nikkie Plessen kleding. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1