PME Legend trui

Op deze pagina vind je alle truien van PME Legend. Een PME Legend trui staat bekend om zijn goede kwaliteit en mannelijke uitstraling. PME Legend truien hebben veelal een gebreide stof en voelen comfortabel aan. Bekijk hieronder onze collectie PME Legend truien. Meer weten over de PME Legend trui? Lees dan verder onderaan de pagina.


producten zichtbaar

PME Legend trui

De PME Legend trui is comfortabel, functioneel, stijlvol en heeft een goede kwaliteit. Met zijn mannelijke karakter heeft de PME Legend trui een stoere uitstraling die verwerkt is in vele verschillende modellen en kleuren. In iedere collectie van PME Legend komt de PME Legend trui terug. In de zomercollectie zie je de PME Legend trui meer terug in zijn eenvoud, zodat deze makkelijk te combineren is en een fijne basis vormt voor de wat koudere zomerdagen. In de wintercollectie zie je meer prints terug in de PME Legend trui. Zo heb je in de wintercollectie PME Legend truien met een gemeleerde kleur en zie je grotere logo's en details terug in het ontwerp.

De kwaliteit van een PME Legend trui

Bij PME Legend staat een hoge kwaliteit altijd centraal in hun ontwerp, dus ook de PME Legend truien worden gemaakt van stoffen met hoogwaardige kwaliteit en is er nagedacht over ieder naadje. Bij de PME Legend trui komt de gebreide stof vaak terug voor extra comfort en een stevige kwaliteit. Een PME Legend trui is altijd gemaakt van katoen. Deze natuurlijke stof kenmerkt PME Legend door zijn sterke imago. Katoen is slijtvast, ademend en sterk absorberend. Wist je dat katoen zelfs nat sterker is dan droog? Dit laat wel zien dat PME Legend staat voor kwaliteit. Ben je toch niet tevreden over het artikel? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel en wij zorgen voor een passende oplossing.

Shop jouw PME Legend trui bij Kellyjeans

Met een PME Legend trui ben je dus verzekerd van een hoge kwaliteit in combinatie met een mannelijk ontwerp en veel comfort. Ben je op zoek naar een PME Legend trui? Kom dan langs bij ons verkoopppunt, in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend, of shop de collectie PME Legend truien online in onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar 2,95. Bekijk de PME Legend truien collectie hierboven!

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

Chat met ons