Studio Anneloes blouse


producten zichtbaar

Studio Anneloes blouse

De perfecte blouse vind je bij ons assortiment van Studio Anneloes, de leukste kleuren en de leukste printjes voor jouw blouse. De blouses van Studio Anneloes zijn van het fijnste materiaal gemaakt en zitten altijd goed om het lichaam. De blouses zijn gemaakt van de bekende Travelkwaliteit van Studio Anneloes, waardoor deze veel stretch bevat en onderhoudsvriendelijk is. Met de grote verscheidenheid aan prints en ontwerpen is er voor iedereen wel een passende Studio Anneloes blouse te vinden.

Studio Anneloes Poppy blouse

Als je een blouse wil van Studio Anneloes kan je niet om de Poppy blouse heen. Deze klassieke blouse is een basis item in de Studio Anneloes collecties en is uitgevoerd in vele kleuren en met verschillende prints. De Poppy blouse is populair door de getailleerde pasvorm en comfortabele stof. De damesblouse is afgewerkt met een afgeronde zoom, waardoor deze gemakkelijk in een broek of rok blijft zitten. Door de dunne stof kan de blouse het hele jaar door gedragen worden. Leuk om te combineren met een colbert of draag de blouse juist met een stoere skinny jeans voor een sportieve uitstraling.

Studio Anneloes online bestellen

Studio Anneloes blouses zijn stijlvol en duurzaam door de hoge Travelkwaliteit waar Studio Anneloes bekend om staat. De kleding is echt geschikt voor iedereen en elk figuur. Bekijk snel onze Studio Anneloescollectie op kellyjeans.nl en bestel jouw favoriete blouse gemakkelijk online. Op kellyjeans.nl is de verzending gratis bij bestellingen boven de €49,95 en mag je altijd gratis retourneren. Op zoek naar een fysiek Studio Anneloes verkooppunt? Wij verkopen het merk in onze Kelly Fashion Store in Hoorn en de Kelly Store in Heerhugowaard. Bekijk de gehele jurkencollectie van Studio Anneloes hierboven!

Liever de hele Studio Anneloes collectie bekijken? Kijk dan op deze pagina.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1