Studio Anneloes blouse


producten zichtbaar

Studio Anneloes blouse

De perfecte blouse vind je bij ons assortiment van Studio Anneloes, de leukste kleuren en de leukste printjes voor jouw blouse. De blouses van Studio Anneloes zijn van het fijnste materiaal gemaakt en zitten altijd goed om het lichaam. Met de stijlvolle printjes zijn de blouses net iets anders dan normale effen blouses en loop jij er hip bij.

Studio Anneloes Poppy blouse

Als je een blouse wil van Studio Anneloes kan je niet om de Poppy blouse heen. Deze klassieke blouse is een basis item in de Studio Anneloes collecties en is uitgevoerd in vele kleuren en met verschillende prints. De Poppy blouse is populair door de getailleerde pasvorm en comfortabele stof. De damesblouse is afgewerkt met een afgeronde zoom, waardoor deze gemakkelijk in een broek of rok blijft zitten. Door de dunne stof kan de blouse het hele jaar door gedragen worden.

Studio Anneloes online bestellen

Studio Anneloes is een stijlvol en duurzaam merk dat bekend staat om haar goede kwaliteit kleding. De kleding is echt geschikt voor iedereen en elk figuur. Bekijk snel onze Studio Anneloescollectie op kellyjeans.nl en bestel jouw favoriete blouse gemakkelijk online. Op kellyjeans.nl is de verzending gratis bij bestellingen boven de €49,95 en mag je altijd gratis retourneren.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1