Guess


producten zichtbaar

Over Guess

Guess is een wereldwijd bekend modelabel opgericht door vier broers uit Marokko. Guess is bekend geworden door de vernieuwende Marilyn jeans. De Marciano broers hebben een duidelijke voorkeur voor strakke jeans en zijn hier dan ook bekend mee geworden. Na het succes van de Marilyn jeans kregen de Marciano broers de smaak te pakken en al snel kwam Guess met prachtige jurken, jassen, shirts, tassen, schoenen en parfum.

De collectie van Guess

De collectie van Guess is erg kenmerkend aan de strakke pasvormen van zowel de jeans als de shirts en blouses. De kleding is erg vrouwelijk en houdt ervan de vrouwelijke vormen te accentueren. Tops van Guess zijn vaak sexy met veel kant en een aangesloten pasvorm. Verder houdt Guess van opvallende details, zoals studs en glitterstenen.

Guess jurk

Guess is gek op jurken! Elk seizoen heeft Guess dan ook weer een groot assortiment aan jurken. De jurken van Guess hebben over het algemeen een aangesloten model en vallen strak. Daarnaast zijn veel jurken bewerkt met glitters, studs of kanten details. Alle artikelen van Guess hebben een klein metalen plaatje met het Guess logo erop. Dit is echt typerend voor de kleding van Guess.

Guess shirt

Net als de jurken zijn ook de shirts en blouses van Guess super vrouwelijk. Door de aangesloten en strakke pasvorm worden de vrouwelijke curves mooi benadrukt. Veel shirts van Guess hebben kanten details en ook is Guess gek op off shoulder t-shirts.

Guess tas

De tassen van Guess worden steeds populairder en dat is niet voor niets! Net als de kleding, zijn ook de tassen super vrouwelijk en mooi afgewerkt. De tassen van Guess zijn vaak uitgesproken en opvallend en toch tijdloos. De tassen van Guess zijn vrijwel allemaal afgewerkt met een stalen Guess logo. Guess tassen vind je bij ons onder het merk Guess accessoires.

Guess schoenen

De schoenen van Guess zijn net als de kleding en de accessoires ook opvallend en typerend voor het merk Guess. Guess schoenen zijn vaak gemaakt van een prachtige kwaliteit leer. Net als de kleding en de tassen van Guess hebben ook de schoenen opvallende details, zoals studs, glitterstenen of een bewerking in het leer. De schoenen zitten comfortabel en vallen normaal op maat.

Hoe valt kleding van Guess

De kleding van Guess valt over het algemeen nauw aangesloten en strak. Hierdoor kun je alle vrouwelijk vormen goed zien. De jeans en broeken van Guess vallen vrijwel allemaal skinny en aangesloten. Hierdoor komen de billen prachtig uit in een Guess broek. Ook de t-shirts en jurken van Guess benadrukken de vrouwelijke vormen door de aangesloten pasvorm. Guess houdt van sexy en blote details, maar toch stijlvol.

Guess kwaliteit

Guess artikelen zijn van een mooie kwaliteit gemaakt. Omdat de meeste artikelen opvallende details hebben zoals studs, glitters of kant, is het noodzakelijk voorzichtig om te gaan met de kleding. Lees altijd goed de wasvoorschriften voordat je de kleding wast. Op die manier heb je heel lang plezier van je kleding!

Shop Guess bij Kelljeans.nl

Op Kellyjeans.nl vind je altijd een groot assortiment aan Guess kleding, Guess accessoires en Guess schoenen. Guess tassen en portemonnees, vind je op de pagina Guess Accessoires. En ook de schoenen van Guess vind je op een aparte pagina, Guess Shoes.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1