Legend


producten zichtbaar

Legend handcrafted bags & belts

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de tassen en portemonnees van Legend handgemaakt. Legend maakt daarbij voor de tassen gebruik van het beste Italiaanse rundleer. Legend is van huis uit een producent van riemen (Legend belts), maar heeft enkele jaren gelden uitgebreid naar o.a. tassen, portemonnees, covers en andere leren accessoires.
Legend bied haar klanten een uitstekende kwaliteit en zeer gevarieerd aanbod van Legend leren tassen. Deze “Legend Leather Handbags”zijn gemaakt uit een range van onbewerkte materialen en worden aangeboden in verschillende designs, modellen, maten en kleuren. Ons assortiment van Legend leren handtassen zijn verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen.

Op zoek naar Legend tassen en portemonnees? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Legend tassen online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Legend tassen

Legend tassen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates. Neem ook eens een kijkje op onze instashop!

Chat met ons