Moose Knuckles


producten zichtbaar

Moose Knuckles

Bij het merk Moose Knuckles staat bescherming tegen de kou centraal. Het internationale merk is opgezet in 1921 en laat hun Canadese roots terug zien in elk ontwerp. Daarnaast zijn maatwerk, ethisch geproduceerde materialen en premium hardware belangrijke eigenschappen in hun collectie. De ontwerpers zijn een hechte gemeenschap die aanvoelt als familie. Dat is zeker terug te zien in hun mooie jassen en kleding.

Moose Knuckles winterjas

De wereldwijd verkrijgbare winterjassen van Moose Knuckles laten een uitstekende kwaliteit zien. De jassen zijn allemaal wind- en waterdicht en hebben een donzen voering. Dit alles zorgt ervoor dat de warmte goed wordt behouden en je het niet koud krijgt in de jas. Door de vele zakken in de jas, zijn deze ook praktisch en heb je jouw telefoon of oortjes snel bij de hand. De meeste jassen zijn voorzien van afneembaar vossenbont die bijdraagt aan extra comfort en warmte.

Moose Knuckles jas kopen

Een Moose Knuckles jas koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden geplaatst, worden op dinsdag geleverd. Ook kun je de jassen in een van onze winkels passen. Wil je er zeker van zijn dat de jas op voorraad is in het filiaal, neem dan contact met ons op. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.


atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1