Sasive


producten zichtbaar

Over Sasive

Sasive is een merk dat Boob Tape, Nipple Covers en nog veel meer ontwerpt om meer comfort, ondersteuning en zelfvertrouwen te bieden bij vrouwen. Het merk is opgericht door Marit Beets en haar passie en toweijding zijn duidelijk zichtbaar in haar werk. Ze is vastberaden om te blijven groeien en Sasive verder uit te breiden.

Sasive Boob Tape

Ben jij nog opzoek naar een comfortabele en betaalbare Boob Tape voor onder jurkjes, topjes en shirtjes met open rug? Dan zit je bij Sasive goed! Sasive produceert kwalitatief en comfortabele Boob Tape en is ook nog eens betaalbaar!

De Boob Tape is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Hierdoor heb jij altijd je perfecte match bij jouw outfit. De Boob Tape komt in de kleur Sand, Choco en Night. Daarnaast kun je kiezen voor twee verschillende breedtes. Namelijk 5 CM en 7.5 CM!

Boob Tape Plakken

Nog wat hulp nodig bij het aanbrengen van de Boob Tape? Vrees niet! Hieronder ga ik je verschillende voorbeelden geven van hoe jij de Sasive Boob Tape het beste kan plakken.

Bandeau

De naam verklapt het mogelijk al. Je gaat namelijk tapen als een bandeau. Voordat je begint met plakken, is het verstandig om eerst uit te meten hoeveel je nodig hebt. Denk er ook aan dat de tape zeer elastisch is, dus je kortere stukken nodig hebt.

Wij raden aan om twee stroken te gebruiken van de rol van 7.5 CM. Bij de 5 CM rol raden we wat meer tape aan. Zorg er voor dat je de Sasive Boob Tape goed warm wrijft en aandrukt zodat deze niet losgaat bij de uiteindes.

Boob Cover

Bij deze manier plakken we de Tape op de borsten op deze af te dekken en niet perse een lift te geven. Op deze manier functioneerd te tape als een BH zonder bandjes maar heb je wel de juiste ondersteuning.

Bij de tape van 5 CM raden wij aan om 3 of meer strookjes te gebruiken en bij de tape van 7.5 CM 2 tot 3 strookjes. Zorg er voor dat je de Sasive Boob Tape goed warm wrijft en aandrukt zodat deze niet losgaat bij de uiteindes.

Uplift

Bij de up-lift, lift je de borst omhoog wat een push up effect creëert. Bij deze methode begin je met het plakken van een strook onder de borst. Houd de borst omhoog en plak de tape richting het sleutelbeen. Let op dat het elastiek meewerkt, zodat je een 'lift' resultaat krijgt.

Wij raden aan bij de tape van 5 CM minstens 2 of 3 stroken te plakken en bij de 7.5 CM tape 1 of 2 stroken. Zorg er voor dat je de Sasive Boob Tape goed warm wrijft en aandrukt zodat deze niet losgaat bij de uiteindes.

Off Shoulder

De 'Off-Shoulder' methode kan natuurlijk niet ontbreken. We kennen ze namelijk allemaal wel, maar wat is de beste manier om te tapen onder een off shoulder top? Tape de stroken in de vorm van een bralette, een soort 'U' vorm. Begin met het aanbrengen van verticale stroken op de borsten te liften. Plak vervolgens een strook horizontaal om meer decolleté te creëren. Maak enkel de stroken van de 'Off-Shoulder' kant iets korter, zodat deze niet boven de top uitkomen. En Voilà!

Nipple Covers

Naast Boob Tape heeft Sasive ook super fijne Nipplecovers. De covers zijn gespecialiseerd voor tepelbescherming en kunnen zowel met als zonder Boob Tape te worden gebruikt. De covers zijn pijnloos te verwijderen en gemakkelijk te gebruiken.

Boob Tape verwijderen

Naast alle verschillende plakmethodes is het ook belangrijk om te weten hoe je de tape gemakkelijk en pijnloos kunt verwijderen. Sasive geeft hier een paar tips over.

  • Gebruik Sasive Boob Tape Remover Oil
  • Verwijder de tape ten alle tijden schuin.
  • Maak de tape nat met een beetje warm water.
  • Trek de tape rustig los en houd met je andere hand de huid vast.

Remover oil

Sasive raadt aan om tijdens het verwijderen van de Boob Tape Remover Oil te gebruiken. De olie helpt de tape gemakkelijk en pijnloos los te krijgen. De olie bevat mineralen, is geschikt voor ieder huidtype en trekt niet in.

Shop Sasive bij Kellyjeans

Sasive is dus gemakkelijk te gebruiken en bestaat uit een kwalitatief hoogwaardige samenstelling. Hun producten zijn geschikt voor ieder huidtype en zijn zeer comfortabel. Op zoek naar de producten van Sasive? Kom langs bij één van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of bekijk de collectie van Sasive bij Kelly Jeans en bestel direct online. Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!

Chat met ons