Blog

Terug naar overzicht
Tips vliegtuig kleding

Tips vliegtuig kleding

Tips vliegtuig kleding

Je hebt alles ingepakt en bent ready for take off. Maar dan rest nog de vraag… Wat trek je aan in het vliegtuig? Je weet nooit wie je tegenkomt en wil je vakantie natuurlijk wel in stijl beginnen. Maar je weet ook dat een kort rokje en hoge hakken geen succes zijn. Het lijkt misschien wel warm buiten en op bestemming is het waarschijnlijk nog warmer. Toch lijkt het altijd of je op vakantie gaat naar de noordpool als het vliegtuig eenmaal de lucht in is. Strakke en stijve kleding is ook niet echt een optie, aangezien je soms best lang in het vliegtuig moet zitten en je natuurlijk nooit van tevoren weet of je vertraging oploopt.

Comfortabele kleding voor in het vliegtuig

Je wilt dus een vliegtuigoutfit die zowel fashionable als comfortabel is. En geloof me, dat bestaat! Om je een handje te helpen bij de keuze van de perfecte vliegtuig outfit hebben we hieronder een aantal tips voor je opgesomd.

Gemakkelijke kleding voor in het vliegtuig begint bij een comfortabele broek!

Een comfortabele broek is waar het allemaal mee begint! Wij raden je aan om een broek aan te trekken die veel stretch bevat en lekker zit. Tegelijkertijd wil je liever niet in een legging op het vliegveld verschijnen. Een van de trendy stretch broeken van Studio Anneloes, Aaiko of een van de andere trendy stretch broeken of loose broeken bieden hiervoor een oplossing. Deze broeken zitten extreem comfortabel, hebben een lange levensduur en zijn ook nog eens een waar mode-item! Daarnaast kun je deze luchtige broeken natuurlijk ook op de plek van bestemming dragen, wanneer je een lekkere chill avond hebt ingepland met je love (of je vrienden/familie). Ik garandeer dat je heel bij bent met deze broek wanneer je een lange reis voor de boeg hebt of er op het vliegveld achter komt dat je een paar uur vertraging hebt!

Naast het dragen van een comfortabele broek vinden wij het ook belangrijk dat je meerdere lagen aantrekt. Draag bijvoorbeeld een lekker T-shirt met een vest of sweater eroverheen, zodat je deze kunt uit trekken wanneer je het koud krijgt. Ook kun je prima slippers aantrekken als je dat lekker vindt zitten, maar neem dan wel even sokken mee in je handbagage, voor wanneer het vliegtuig opgestegen is (en trek NOOIT je slippers over je sokken aan!).

Tot slot raden we het aan om comfortabele sneakers te dragen. Op het vliegveld moet je soms best ver lopen om naar je gate te komen. Daarnaast zitten je vertrouwde sneakers gewoon lekker en komen ze op vakantie vast nog wel van pas!

Ben je van plan om te gaan sporten op vakantie? Dan kun je natuurlijk ook je sport/hardloopschoenen dragen.

Makkelijke kleding voor in het vliegtuig voor de heren

Ook de heren raden wij aan om een comfortabele broek aan te trekken. Ga bijvoorbeeld voor een van de trendy broeken van Once We Were Warriors.

Welke kleding trek jij aan in het vliegtuig?

Heb je nog tips voor comfortabele en/of trendy kleding voor in het vliegtuig? Laat het ons vooral horen! We zijn erg benieuwd naar leuke ideeën! Stuur jouw tip naar info@kellyjeans.nl en wij verwerken jouw tip in het blog!

Comfy & trendy broeken

Relaxte sweaters & vesten

Trendy sneakers

Chat met ons