Blog

Terug naar overzicht
Dé kledingtrends van zomer 2024!

Dé kledingtrends van zomer 2024!

Zomertrends 2024!

De zomer is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om je zomergarderobe onder de loep te nemen. Welke trends mogen absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast en welke trends kun je beter vermijden? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

De kleuren van de zomer

Laten we beginnen met de kleuren van dit seizoen. Deze zomer zijn felle kleuren helemaal hot. Denk aan neonroze, elektrisch blauw en knalgeel. Deze kleuren geven je outfit direct een vrolijke en zomerse uitstraling. Combineer ze met neutrale tinten zoals wit, beige of zwart voor een gebalanceerde look. En vergeet ook niet de pastelkleuren, zoals lila en perzik, die dit seizoen ook helemaal on trend zijn.

2024 | Zomerkleding voor dames

De zomer is hét seizoen om te stralen in vrolijke en luchtige outfits. Voor dames zijn er ontelbaar veel leuke en trendy opties om jezelf te kleden voor de warme dagen. Denk aan zomerse jurken in vrolijke prints, luchtige rokjes en kleurrijke tops. Ook shorts en playsuits zijn perfect voor een zomerse look. Combineer deze kledingstukken met leuke sandalen, sneakers of espadrilles en maak je outfit compleet met mooie accessoires zoals zonnebrillen, hoedjes en sieraden. Of je nou gaat picknicken in het park, een dagje naar het strand gaat of gezellig op terrasjes wilt zitten, met de juiste zomerkleding voel je je altijd fashionable en comfortabel.

Ook zijn wij fan van de midi-rok. Deze rokken vallen tot net boven de enkels en zijn super vrouwelijk. Combineer ze met een simpel T-shirt voor een casual look of met een mooie blouse voor een chique uitstraling. Ook maxi-jurken en jumpsuits blijven deze zomer een favoriet. Kies voor een exemplaar met vrolijke print of ga voor een effen exemplaar in een felle kleur. Shoppen? Circle of Trust, Studio Anneloes en Geisha hebben dit jaar prachtige exemplaren in de collectie!

Trend voor heren - 2024

Ook zijn er nieuwe trends in aantocht voor heren! Denk aan lichte en luchtige materialen zoals linnen en katoen, in vrolijke kleuren en prints die passen bij het zonnige seizoen. Een paar leuke opties zijn bijvoorbeeld een goed zittende shorts met een casual T-shirt en sneakers, een linnen overhemd met chino's en loafers, of een polo shirt met bermuda shorts en slippers.

Opzoek naar nieuwe merken? Wij zijn ontzettend fan van het merk Aeden. Het merk ontwerp unieke T-shirts en zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor de shirts extra comfortabel zijn.

Experimenteer met verschillende stijlen en combinaties om een zomerse look te creëren die bij jou past en waarmee je helemaal klaar bent voor de warme dagen die komen gaan. Met de juiste zomerkleding voor heren zie je er niet alleen stijlvol uit, maar voel je je ook comfortabel en zelfverzekerd in het zomerse weer.

No-go!

Een trend die dit jaar absoluut niet meer kan zijn de zogenaamde 'dad sneakers'. Deze lompe, chunky sneakers waren vorig jaar nog helemaal hip, maar dit seizoen kun je ze beter in de kast laten liggen. Kies liever voor minimalistische sneakers in frisse kleuren of ga voor een paar mooie espadrilles of sandalen.

Wat echt niet meer kan voor heren zijn te strakke skinny jeans. Deze broeken zitten misschien lekker strak, maar ze zijn niet meer zo trendy als voorheen. Kies liever voor een iets lossere pasvorm zoals de straight leg of de slim fit. Ook baggy jeans zijn weer helemaal terug van weggeweest, dus durf te experimenteren met verschillende pasvormen.

Ook de zogenaamde 'tiny sunglasses' laten we dit jaar verborgen. Deze mini-zonnebrillen waren vorig jaar een trend, maar dit jaar kun je ze beter inruilen voor een oversized exemplaar. Ga voor een zonnebril met grote glazen en een opvallend montuur voor een echte eyecatcher.

Jouw zomerkleding shop je online bij Kellyjeans.nl!

Tot slot zijn accessoires ook een belangrijk onderdeel van je zomerse outfit. Ga voor een rieten tas of een bamboe shopper voor een zomerse touch. Ook sieraden van schelpen en parels zijn deze zomer helemaal on trend. En vergeet ook niet een paar leuke hoeden en petten om je outfit af te maken.

Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis! Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, telefoon of het contactformulier. Of kom langs bij één van onze verkooppunten in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard.

Geschreven door Inge, zij werkt al 4 jaar bij Kellyjeans en heeft ervaring in de fashionindustrie

Chat met ons