Blog

Terug naar overzicht
De perfecte paaslooks van 2023!

De perfecte paaslooks van 2023!

De perfecte paaslooks van 2023!

Het is weer lente dus dat betekent dat Pasen ook weer voor de deur staat. De feestdag valt vroeg dit jaar, maar dat zorgt niet voor minder gezelligheid. Gezellig ontbijten, brunchen en chocolade eitjes zoeken met de familie moet natuurlijk wel in een schitterende outfit. In dit blog neem ik je mee voor wat outfitinspiratie. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Outfitinspiratie Pasen 2023

Pasen staat weer voor de deur en dat gaan we uiteraard weer van harte vieren met lekker eten en gezelligheid. Maar uiteraard hoort daar ook een leuke outfit bij! Gelukkig barsten wij bij Kellyjeans.nl van de inspiratie en helpen wij je hier graag mee verder. Van kleur tot prints. Laten we snel beginnen met de eerste outfit.

Maxi-jurken

Laten we beginnen met de prachtige maxi-jurken. Dit model jurk is weer helemaal een trend in de lente van 2023. Zowel in een effen kleur als met print, met een ronde hals of V-hals, lange mouwen of korte mouwen. Elk model is geschikt! Maak je look af met je favoriete sieraden en hakken van Toral voor de perfecte paaslook van 2023!

Strak in pak!

Naast sierlijke maxi-jurken zijn ook de 2-delige pakken weer helemaal in! Zo staan pakken niet alleen klassiek, maar ook nog eens mega modieus. Combineer jouw favoriete pak met een basic top en speelse sneakers voor de perfecte paaslook! Inspiratie opdoen? Check dan snel onze socials! Op onze accounts laten wij altijd de nieuwste collecties zien en uiteraard te gekke outfitinspiratie! Klik hier voor onze damespagina en hier voor de herenpagina.

Bij Kellyjeans.nl verkopen wij diverse soorten pakken, klik hier om snel een kijkje te nemen. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, mail en chat.

Less is more

Vind je het lastig om kleuren te combineren? Of voel je je nog niet helemaal thuis tussen de prints? Wees dan niet getreurd! Ook de wat rustigere opties zijn erg geliefd in de modewereld. Denk hierbij bijvoorbeeld veel aan de kleuren wit, beige, taupe en off-white. Deze kleuren zijn gemakkelijk met elkaar te combineren, stralen een zacht lente-gevoel uit en heeft elk ander wel in zijn of haar kast hangen.

Denk bijvoorbeeld aan je favoriete beige blouse van Circle of Trust. Combineer deze met een lichte spijkerjeans van Zhrill en lenteschoeisel. Inspiratie over het perfecte lenteschoeisel vind je door hier te klikken. Top je outfit vervolgens af met subtiele sieraden en klaar! Je bent helemaal ready in je prachtige outfit voor de Paasbrunch!

Play- en jumpsuits!

Uiteraard kunnen we de play- en jumpsuits in dit blog niet vergeten. Of je nou gaat brunchen met familie of een kerkdienst bijwoont, de play- en jumpsuit zijn voor elke gelegenheid geschikt. Zowel in denim als in wat soepelere stoffen zijn deze fashion items te verkrijgen. Maar met welk schoeisel kan je de outfit het beste aftoppen? Combineer je playsuit met cowboylaarzen van Toral voor een stoere en modieuze look. Combineer daarentegen je jumpsuit met stoere boots van Nubikk of witte sneakers van Copenhagen.

Jouw paasoutfit online shoppen!

Ben jij nog opzoek naar de perfecte paasoutfit? Al onze lentekleding is gemakkelijk online te bestellen op Kellyjeans.nl. Wij hebben namelijk een ruim assortiment en gaan tot het uiterste om je tevreden te houden! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Mocht je liever in een van onze winkels terecht willen, is dit uiteraard ook mogelijk. Voor de openingstijden van de winkels in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend vind je door hier te klikken.

Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar €5,00 binnen Nederland.

Chat met ons