Blog

Terug naar overzicht
De winterjassen trends voor 2017!

De winterjassen trends voor 2017!

Dames en heren winterjassen trends 2017

Maken of kraken? Een mooie winterjas kan je outfit namelijk helemaal afmaken (of mismaken…). Vind je het lastig om in een (dure) winterjas te investeren? Geen probleem, in onze shop vind je ook voldoende winterjassen die zeer betaalbaar zijn! Toch is de aankoop van een mooie winterjas een goede investering. De jas zorgt er namelijk niet alleen voor dat je er lekker warm bij zit deze winter, je hebt de jas ook nog eens elke dag aan. En dat een heel seizoen lang! Een goed doordachte keuze lijkt mij dus niet onverstandig!

Dat een mooie winterjas heel belangrijk is heb ik hierboven wel duidelijk gemaakt. Maar met wat voor winterjas steel jij deze winter de show? Wat zijn de trends op het gebied van merken, modellen, kleuren en prints? Lees snel verder om de trends van dit jaar te ontdekken!

De functionele winterjas

Vind jij het vooral belangrijk dat de winterjas je goed beschermt tegen de kou, regen en wind? Dan heb jij deze winter geluk! Functionele en sportieve winterjassen zijn namelijk een van de trends van deze winter. Jassen met goede sluitingen, niet te veel poespas en vooral goed bestendig tegen regen en kou. Een aantal merken die deze trend vertegenwoordigen zijn Elvine, Krakatau, HOX en Napapijri. Uiteraard zijn deze sportieve winterjassen uitgevoerd in redelijk basic kleuren zoals zwart, blauw en groen.

De lange trenchcoat

De trench! We like! Een lange trenchcoat is namelijk sexy voor vrouwen, maar misschien nog wel sexier voor mannen! Een oldtime klassieker, welke je benen ook lekker warm houden. Drykorn heeft bijvoorbeeld prachtige lange trenchcoats voor dames en heren. Combineer het met een sjaal om de look af te maken. Voor de heren: een paar nette schoenen of boots maakt de outfit helemaal af! Voor de vrouwen: hakken… obviously!

De faux fur jas

Voordat je een faux fur jas koopt wil ik je toch nog even waarschuwen: waarschijnlijk ga je veel geaaid worden deze winter. En dat begrijpen we maar al te goed, want faux fur jassen zijn zo lekker zacht en warm! De faux fur jas komt deze winter in allerlei kleuren en printjes. Een echte showsteler!

De lammy coat en teddy coat

Nog zo’n trend met een hoog knuffelberen gehalte! De teddy coat & lammy coat! Gemaakt van leer of suede met een heerlijke teddy kraag! Bijvoorbeeld in de kleur cognac, beige, bruin of zwart.

De Pullover Jas

De pullover jassen van Napapijri zijn trendy en uniek! Wat ons betreft mogen deze stoere jassen voorlopig wel even blijven.

Benieuwd naar onze collectie winterjassen?
Bekijk hier dan snel onze collectie dames winterjassen of heren winterjassen.

Onze dames winterjassen

Onze heren winterjassen

Chat met ons