Blog

Terug naar overzicht
Populaire winterjas merken van 2022/2023!

Populaire winterjas merken van 2022/2023!

Populaire winterjas merken van 2022/2023!

Wil jij warm de winter doorkomen, maar er tegelijkertijd fashionable bijlopen? Lees dan snel verder en ontdek de meest populaire winterjassen merken van 2022 en 2023 voor zowel dames als heren! Bij Kellyjeans hebben we een ruim assortiment aan winterjassen die stijlvol, maar ook zeker lekker warm en comfortabel zijn! Denk hierbij aan winterjassen van merken als Parajumpers, Airforce, Peuterey, Giacomo, RRD, Krakatau, Goosecraft, Alter Ego, Drykorn en PME Legend.

Hieronder sommen wij de voor- en nadelen op van populaire merken onder de winterjassen.

Parajumpers jas

Parajumpers is een toonaangevend merk en heeft over alle details nagedacht. Parajumpers jassen zijn ontworpen om bescherming te geven tegen extreme kou. Naast de functionaliteit zijn de jassen erg mooi. De jassen van Parajumpers gaan altijd mee met de laatste trends, zonder de functionele eigenschappen te verliezen. De Parajumpers jassen voor dames en heren zijn gemaakt van hoogwaardige en stevige materialen, waardoor de jassen jaren mee gaan en bescherming bieden tegen heftige weersomstandigheden.

De meest iconische jassen van Parajumpers zijn de Ugo, Long Bear, Gobi, Juliet, Geena en Irene.

Bekijk hier de nieuwe collectie van Parajumpers.

Parajumpers jassen

Airforce jas

Airforce jassen voor dames en heren zijn al jaren razend populaire jassen onder veel verschillende leeftijdscategorieën. Airforce staat bekend om goede kwaliteit winterjassen voor een betaalbare prijs. De winterjassen van Airforce houden goed warm, zijn waterafstotend en hebben allen een comfortabele pasvorm. Airforce jassen zijn super trendy en zijn geschikt voor koude weeromstandigheden, wat de winterjassen van Airforce erg populair maakt!

De meest populair modellen van Airforce zijn de Grace, 4-pocket, Fisthtail en Jade voor dames en de Mitchell en Hooded Padded parka voor heren.

Bekijk hier de collectie Airforce jassen voor dames en heren.

Aiforce jassen

Giacomo jas

De dames jassen van Giacomo staan bekend om de vrouwelijkheid en luxe uitstraling. Van lange, fluffy parka’s tot klassieke trenchcoats. De jassen van Giacomo zijn stijlvol en hebben een unieke uitstraling. De pasvorm is vrouwelijk en er is aandacht besteed aan kleine details.

Bekijk hier de stijlvolle dames jassen van Giacomo.

Giacomo jassen

Peuterey jas

Peuterey is een tijdloos jassen merk met prachtige heren jassen. De jassen van Peuterey staan bekend om de modieuze en elegante uitstraling, gecombineerd met functionaliteit. De Peuterey jassen zijn gemaakt van licht gewicht materialen en zijn geschikt voor koude weersomstandigheden.

Peuterey zijn hoge kwaliteit heren jassen, waardoor deze erg populair zijn onder de heren. Wil jij investeren in een mooie en goede winterjas? Bekijk dan hier de collectie winterjassen van Peuterey.

Peuterey jassen

Goede winterjassen voor dames en heren online bestellen

Ben jij nog opzoek naar een winterjas? Al onze winterjassen zijn gemakkelijk online te bestellen op kellyjeans.nl. Gratis verzending boven de €49,95. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in één van onze winkels. Wij helpen je graag!

Geschreven door Candice, zij werkt al 10 jaar bij Kellyjeans en heeft ervaring in de fashionindustrie

Chat met ons