Flare


producten zichtbaar

Flare Jeans

SlimDe jeans is een onmisbaar kledingitem in je garderobe. Een jeans kun je eindeloos combineren en past bij elke stijl. Van vrouwelijk tot stoer, voor elke gelegenheid hebben we de perfecte jeans. De spijkerbroek is een tijdloos kledingstuk en heeft veel mogelijkheden. Naar wat voor model jeans ben jij op zoek? Op Kellyjeans.nl vind je verschillende dames jeans modellen, waaronder skinny jeans, slim jeans, boyfriend jeans,loose jeans, straight jeans, high waist jeans, flared jeans,tapered jeans. Shop jouw favoriete jeans online via Kellyjeans.nl.

Jeans merken

Op Kellyjeans.nl vind je een groot assortiment jeans merken van het model flare. Zo vind je op Kellyjeans.nl Pure White jeans. We hebben natuurlijk ook heren jeans van veel verschillende merken.

Flare

High WaistDe flared jeans is terug! De flare jeans is een jeans met wijde pijpen. Draag de wijde jeans met een paar hakken en je benen lijken langer en slanker. Ook kun je de flare jeans combineren met sneakers voor een stoere streetsyle look. De flare jeans is de laatste jaren een echte musthave voor de modebewuste vrouwen en is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en modellen. Waaronder een hight waist flared jeans of een skinny flared jeans met een heupmodel. Draag de flare fit met hakken en een blouse voor een mooie kantooroutfit of combineer de jeans met sneakers en een stoer T-shirt voor een casual look. Flared jeans flatteren je figuur en is uitgevoerd in verschillende washings en materiaal combinaties.

Flare fit

Op Kellyjeans.nl hebben we een zeer brede collectie dames flare jeans, zodat er voor iedere vrouw een geschikte flare jeans bij zit. De look van de jeans wordt bepaald door de washing en de manier waarop je de jeans combineert.

Jeans modellen

Toch op zoek naar een ander model? Neem dan een kijkje bij onze skinny jeans, slim jeans, boyfriend jeans, loose jeans, straight jeans, high waist jeans, flare jeans, tapered jeans of tuinbroeken voor dames.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1