Straight


producten zichtbaar

Straight Jeans

De jeans is een onmisbaar kledingitem in je garderobe. Een jeans kun je eindeloos combineren en past bij elke stijl. Van vrouwelijk tot stoer, voor elke gelegenheid hebben we de perfecte jeans. De spijkerbroek is een tijdloos kledingstuk en heeft veel mogelijkheden. Naar wat voor model jeans ben jij op zoek? Op Kellyjeans.nl vind je verschillende dames jeans modellen, waaronder skinny jeans, slim jeans, boyfriend jeans, loose jeans, straight jeans, high waist jeans, flared jeans, tapered jeans. Shop jouw favoriete jeans gemakkelijk en snel online via Kellyjeans.nl.

Jeans merken

Op Kellyjeans.nl vind je een groot assortiment jeans merken van het model straight. Denk bijvoorbeeld aan de volgende merken; Circle of Trust, G-Star RAW, Zhrill en Fifth House. We hebben natuurlijk ook heren jeans van veel verschillende merken.

Straight Jeans

De straight jeans hebben een rechte pijpen en een normaal aangesloten pasvorm. De straight fit jeans wordt ook wel een regular fit jeans genoemd, aangezien de jeans een normale fit heeft. De taille van de straight jeans is meestal iets hoger dan veel skinny jeans modellen. Ze flatteren je figuur. In vergelijking met de skinny jeans, loopt de straight jeans recht naar beneden, terwijl de broekspijp van de skinny jeans smaller wordt richting de enkels. De straight jeans is een klassieke jeans en heeft een tijdloos karakter. Er zijn veel verschillende washings en materiaal combinaties voor de straight leg jeans.

Straight

Op Kellyjeans.nl hebben we een zeer brede collectie dames straight fit jeans, zodat er voor iedere vrouw een geschikte straight fit jeans bij zit. De look van de jeans wordt bepaald door de washing en de manier waar op je de jeans combineert.

Jeans modellen

Toch op zoek naar een ander model? Neem dan een kijkje bij onze skinny jeans, slim jeans, boyfriend jeans, loose jeans, straight jeans, high waist jeans, flare jeans, tapered jeans, tuinbroeken voor dames.

Straight jeans online bestellen bij Kelly Jeans

Je favoriete straight jeans shop je natuurlijk gemakkelijk en online bij Kelly Jeans! Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag online verder via de chat, een van onze social media platformen, de mail of telefonisch!

Chat met ons