Tapered

Tapered jeans

De jeans is een onmisbaar kledingitem in je garderobe. Een jeans kun je eindeloos combineren en past bij elke stijl. Van vrouwelijk tot stoer, voor elke gelegenheid hebben we de perfecte jeans! De spijkerbroek is een tijdloos kledingstuk en heeft veel mogelijkheden. Naar wat voor model jeans ben jij op zoek? En welk model jeans past het beste bij jou? Op Kellyjeans.nl vind je verschillende dames jeans modellen, waaronder skinny jeans, slim jeans, boyfriend jeans, loose jeans, straight jeans, hight waist jeans, flared jeans, tapered jeans.


producten zichtbaar

Tapered jeans

De tapered jeans zijn momenteel niet meer weg te denken uit de modewereld. De jeans vallen namelijk zeer in de smaak en hebben een prachtige pasvorm. Vaak is een tapered fit een comfortabelere keuze voor mensen met wat bredere bovenbenen, doordat de jeans wat meer ruimte biedt bij de bovenbenen en slanker uitloopt bij de enkels.

Jeans merken

Op Kellyjeans.nl vind je een ruim assortiment tapered jeans van verschillende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende merken; Diesel, Metjeans en Replay!

Tapered jeans online bestellen bij Kelly Jeans

Toch op zoek naar een ander model? Bij Kelly Jeans bieden wij een ruim assortiment aan van veel andere modellen jeans. Denk hierbij bijvoorbeeld aan; slim jeans, boyfriend jeans, loose jeans, straight jeans, high waist jeans, flaire jeans, of tuinbroeken voor dames.

Chat met ons