Sieraden


producten zichtbaar

Sieraden online

Sieraden zijn onmisbaar wanneer je jouw outfit een upgrade wilt geven. Een opvallende ketting, een paar flashy oorbellen of een armband dat in het oog springt. Met sieraden zet je de puntjes op de i van elke outfit. Daarnaast zijn het ook de leukste cadeautjes om te geven. Kijk rustig even rond in onze collectie damessieraden.

Dames sieraden

Bij Kellyjeans.nl vind je een grote collectie aan dames armbanden. Mooie armbanden zijn leuk om jezelf of een ander mee te verwennen. Door het grote aanbod aan sieraden voor de dames, zit jouw must-have sieraad er altijd wel tussen! Of je nu op zoek bent naar een stoer, sierlijk of elegant sieraad, bij Kellyjeans.nl zit je altijd wel goed voor jouw perfecte armband. Geef je vriendin een mooie armband cadeau of maak jezelf fashionproof en trakteer jezelf bijvoorbeeld op een zilveren ring of oorbellen of armband. Kijk voor jouw droomsieraad dus snel rond op Kellyjeans.nl en bestel hem gemakkelijk en snel online!

Buddha to Buddha sieraden

Het grootste gedeelte van onze sieraden is van Buddha to Buddha. Buddha to Buddha benadrukt zijn puurheid door de hoge kwaliteit zilver en probeert mensen met hun collecties terug te brengen naar het nu. Buddha to Buddha ziet zichzelf als een levensstijl die juist in deze snelle maatschappij een pas op de plaats durft te zetten. Neem eens een kijkje bij onze Buddha to Buddha armbanden, kettingen of ringen. Stel de mooiste sets samen met de verschillende families, waaronder de meest populaire families Ben, Chain, Barbara, Batul en Nathalie.

Chat met ons