Calvin Klein Jeans


producten zichtbaar

Over Calvin Klein

Het kledingmerk Calvin Klein is een van de meest toonaangevende merken in de fashion-industrie. Calvin klein heeft collectie met dames- en herenkleding. Hierin zie je vooral basic ontwerpen, waardoor deze goed te combineren zijn met elkaar en andere kledingstukken. De ontwerper van Calvin Klein past voornamelijk simpele kleuren en lijnen toe in zijn collectie. Het gaat er vooral om dat de kleding functioneel is en dat de vorm goed is.

Wat is Calvin Klein Jeans?

Calvin Klein Jeans is een van de merken van Calvin Klein. Calvin Klein Jeans verkoopt een ruim assortiment denim kleding en accessoires voor dames en heren. De kleding van Calvin Klein Jeans staat bekend om hun unieke details, vernieuwende en grensverleggende wassingen. De producten van Calvin Klein Jeans zijn vooral iconische items, maar ook vaak nieuwe items! Dit maakt het extra interessant om snel een kijkje te nemen tussen de Calvin Klein Jeans collectie op kellyjeans.nl!

Calvin Klein Jeans collectie

De Calvin Klein Jeans collectie is een collectie waarbij een deel van de producten gemaakt is van biologisch katoen. Door het gebruiken van biologisch katoen wordt de kwaliteit namelijk beter. Daarnaast is de stof ook erg goed voor de gevoelige huid!

Verder is er in elk product het originele Calvin Klein logo te vinden. Er zijn namelijk verschillende maten en vormen toegepast wat de Calvin Klein Jeans collectie eigen maakt. Door het te gebruiken van dit logo is de kleding niet alleen tijdloos maar ook nog eens erg herkenbaar! ­

In onze Calvin Klein Jeans collectie vind je een mooi assortiment aan T-shirts, overhemden, truien, sweaters en broeken.

Calvin Klein Jeans online bestellen

Kortom is de collectie van Calvin Klein Jeans gemaakt om er niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel bij te lopen. Bekijk snel onze collectie van Calvin Klein Jeans op kellyjeans.nl. De collectie is makkelijk online te bestellen met gratis verzending boven de €49,95. Op zoek naar een fysiek Calvin Klein Jeans verkooppunt? Wij verkopen het merk in Hoorn, Heerhugowaard of Purmerend.

Chat met ons