Just Brands


producten zichtbaar

Wat is Just Brands?

Just Brands is de overkoepelende groep van drie kledingmerken voor heren, namelijk PME Legend, Cast Iron en Vanguard. De Just Brands groep is met hun hoofdkantoor gevestigd in Lijnden. Van daaruit worden alle processen geoptimaliseerd en worden de heren collecties van alle kledinglijnen ontworpen. Doordat Just Brands zich op dit moment actief wil bezig houden met duurzaamheid, hebben zij in 2018 hun hoofdkantoor verbouwd met de focus op duurzame energie. Zonnepanelen en betonkern activering zijn daar een onderdeel van. Hoe zij duurzaam zijn in hun productie zullen wij hieronder kort toelichten.

Just Brands kleding

Just Brands heeft draagbare en comfortabele en kwalitatieve kledingcollecties. Een geliefd merk onder ons de mannen bij Kellyjeans.nl! De PME herenkleding is geïnspireerd op de luchtvaart. Voor deze piloten is comfortabele kleding en goede kwaliteit erg belangrijk. De piloot heeft tijdens zijn vliegroutes en avonturen vaak te maken met zware en extreme omstandig-heden. De PME Legend herenkleding is geïnspireerd op deze mannen en deze omstandigheden. “Een PME Legend man is een pionier, sterk en gaat geen uitdaging uit de weg”. PME Legend, een merk voor echte mannen. Netjes, stoer en casual… dat is Cast Iron. De kledingstukken van Cast Iron hebben een stoere, ruwe, verleidelijke en trendy look. Cast Iron maakt kleding met subtiele, mooie details, zoals denimknopen, drukknopen, klinknageldetails en stikseldetails. De collectie bestaat uit een ultieme mix van jeans en stoere bovenstukken.

Just Brands kleding online bij Kellyjeans

Op kellyjeans.nl hebben we een grote herencollectie van Just Brands kleding. Bestel jouw Just Brands herenkleding voor 15.00 uur online op kellyjeans.nl en de bestelling ligt de volgende werkdag al bij je thuis! Gratis verzending bij bestellingen boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.


Chat met ons