Blog

Terug naar overzicht
De zomertrends van 2021!

De zomertrends van 2021!

Deze items kunnen niet missen!

Het is lente en de zomer lijkt nu ook niet zo ver weg meer! Tijd dus, om eens uit te zoeken wat we deze tijd willen gaan dragen! In dit blog lees je alles over de musthaves van deze zomer!

Bikershorts

Je kent ze wel, die lekker zittende broekjes gemaakt van een heerlijke stof! Terugkomen zullen deze fijne broekjes zeker. Je kunt deze shorts dragen onder je rok of jurk voor een ‘veiliger’ gevoel of gewoon als broekje bij een leuk ruimvallend boxy T-Shirt! Draag de bekende zwarte variant of pak eens uit en kies voor een heerlijk fel kleurtje of een ‘fout’ printje! Bekijk eens deze té gekke roze bikershorts van Reinders, of dit zwarte bikershort van Guess met logo detail!

Boyfriend jeans

Nog zo’n fijn item, de boyfriend jeans! Dit type jeans zie je wellicht vaak genoeg langskomen op je social media feed en is een echt streetstyle item geworden! Deze zomer kan er dus ook zeker geen boyfriend jeans uit jouw garderobe ontbreken. Kies voor deze 'Leona Summer jeans' van Elias Rumelis. Deze broek heeft een dunnere stof en een witte kleur. Ideaal voor de zomer dus!

Onze boyfriend jeans

Biker jackets

Ze komen weer helemaal terug van weggeweest! Deze lederen biker jackets zijn een echte musthave, en natuurlijk te dragen bij iedere outfit. Kies voor de bekende zwarte jacks van het merk Goosecraft.

Of geef je outfit net dat beetje extra en ga voor deze 'Cate' leren jack met zilveren coating van het merk Alter Ego. Ook suède biker jackets en jackets met studs zijn weer helemaal trendy!

Onze biker jackets van Alter Ego

Maxi-jurken

Dit item kan ook echt niet ontbreken uit jouw kledingkast! Deze jurken zijn perfect voor je ‘effortless’ look outfit. De vloeiende jurken doen het ook erg goed deze zomer! Kies voor de 'Sigrid' jurk van Studio Anneloes. Draag er een leuke brede riem op, een leuke handtas bij en pak je mooiste sneakers, boots of sandaaltjes uit de kast. Want een stijlvollere outfit als deze is er niet!

Onze maxi jurken

Oversized T-Shirts

Oversized T-Shirts zijn heerlijk om te dragen! Boxy oversized T-Shirts kun je heel makkelijk combineren bij een rok, broek of jeans! Kies bijvoorbeeld voor de oversized T-shirts van Off the Pitch. Draag er een blazer of een spijkerjasje overheen en je bent helemaal good to go!

Onze T-Shirts

Chat met ons