Blog

Terug naar overzicht
Overhemd met print; DE nieuwe trend!

Overhemd met print; DE nieuwe trend!

Een overhemd met wilde print is de zomertrend van 2020

Je ziet ze nu overal; de overhemden met zomerse print. Niet zomaar een print, maar een wilde print met jungle bladeren, tropische vogels of de mooiste bloemen. Dat zien we veel terug in de overhemden van onder andere Pure White, Drykorn, Dstrezzed, PME Legend en Replay. De kleurrijke overhemden zorgen direct voor een zomerse en vrolijke uitstraling. Combineer de overhemden met een jeans of denim short en draag daar een paar slippers onder van bijvoorbeeld Birkenstock voor een complete zomeroutfit!

Het kledingmerk Tigha heeft een eigen draai gegeven aan deze nieuwe trend door meer gebruik te maken van donkere kleuren en drukke prints. Ideaal voor de mannen die liever voor een stoere look kiezen, maar wel trendy willen zijn. Draag deze overhemden met een ripped jeans of een grijze of zwarte jeans om de outfit af te maken. Zo heb je een zomerse outfit met een stoere uitstraling. Draag daar nog een paar Birkenstock slippers onder en jouw outfit is af!

Overhemden voor heren onmisbaar

Niet alleen door deze zomertrend, maar al jaren is de overhemd voor heren onmisbaar. Je hebt binnen no-time een zakelijke outfit of juist een feestelijke outfit klaar met een overhemd. De effen overhemden zijn perfect voor veel gelegenheden en zijn een fijne basis voor veel outfits. Je kunt eindeloos combineren met effen overhemd.

Met een overhemd met print kan je er juist voor zorgen dat je uniek bent en opvalt met jouw outfit. Zo zijn er overhemden met een vintage print, een vrolijke bloemenprint, maar ook print in frisse zomerse kleuren. Door de grote verscheidenheid in overhemden met print is het niet moeilijk om origineel te zijn en voor een eigen stijl te kiezen.

Naast de overhemden met lange mouwen, zijn er ook steeds meer overhemden met korte mouwen te vinden in het heren assortiment. De overhemden met korte mouwen zijn goed geschikt om te dragen in een casual outfit, doordat deze een relaxte uitstraling hebben. Ook voor een feestelijke uitstraling op een warme zomerdag, is een overhemd met korte mouw de perfect oplossing.

Shop overhemden met print bij Kellyjeans

Overhemden voor heren met print en zonder print zijn gemakkelijk online te bestellen op onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in één van onze winkels. Wij helpen je graag! Kijk hieronder naar een greep uit onze overhemdencollectie.

Overhemden met print

Chat met ons