Blog

Terug naar overzicht
Welke jeans past bij mij?

Welke jeans past bij mij?

Ben je nieuwsgierig welke jeans bij jou past? Ik neem je mee langs al onze modellen uit zowel onze dames- als heren collectie en help jou de weg naar jouw perfecte jeans te vinden.

Dames jeans

Het vinden van de perfecte jeans voor jouw lichaam kan een behoorlijke klus zijn. Daarom bieden we jou een aantal tips om je hiermee op weg te helpen. Zie hieronder een greep uit onze collectie dames jeans. Voor ieder figuur hebben wij een passend model!

Skinny jeans

Skinny jeans zijn al jaren een echte must-have in de garderobe van veel vrouwen. Dit jeansmodel komt daarom ook elk jaar weer terug. Deze jeans zit van heup tot enkel strak om de benen en voelt daarom voor veel vrouwen als een tweede huid. Het is daarom wel belangrijk dat er in een skinny jeans genoeg stretch zit, waardoor deze een hele comfortabele pasvorm heeft. Vaak is een skinny jeans gemaakt van een mix van katoen en elastaan. Skinny jeans zijn eigenlijk geschikt voor elk figuur. Vandaar dat deze ook zo razend populair is bij vele vrouwen. In onze webshop vind je verschillende taille hoogste bij dit jeans model. Er is keuze uit hoge taille, middel hoge taille en lage taille.

Slim fit jeans

Ook de slim fit jeans is heel populair onder de vrouwen. Deze jeans is een iets ruimere variant van de skinny jeans. De slim fit jeans valt namelijk net iets losser bij de bovenbenen en de enkels , maar heeft nog steeds een slanke pasvorm. Ook is er in dit model elastaan verwerkt, waardoor dit model ook een erg comfortabele pasvorm heeft. Deze jeans is voornamelijk geschikt voor vrouwen met slanke heupen en lange benen. De lengte van je benen worden bij dit model nog eens extra benadrukt.

Straight jeans

De naam zegt het eigenlijk al, deze straight jeans heeft een rechte pasvorm. Dit model heeft dus geen extra smalle of extra wijde pijpen. Dit model wordt ook wel de regular fit jeans genoemd, aangezien de jeans een normale pasvorm heeft. Voor vrouwen met een zandloper figuur is deze broek ideaal.

Boyfriend jeans

Bij het dragen van deze jeans zeggen veel mensen, dat het net lijkt alsof je de jeans van je vriend aan hebt getrokken. En dat is ook precies de bedoeling. De boyfriend jeans heeft een relaxte en wijde pasvorm, die zorgt voor een stoere look. Deze jeans moet daarom ook losjes worden gedragen. Bij dit model is het wel belangrijk dat de broek mooi aansluit op je heupen en in de taille.

Flared jeans

De flared jeans is terug van weggeweest. Nadat deze een hit was in jaren ’70, zie je deze jeans steeds vaker voorbij komen. Deze jeans sluit mooi aan op je bovenbenen en loopt bij de onderbenen wijd uit. Hierdoor lijken je benen optisch langer. Deze jeans is daarom ook zeer geschikt voor vrouwen met korte benen. De flared jeans zijn te verkrijgen in verschillende taillematen. Zo kun je bepalen wat je juist wil benadrukken en wat juist niet.

Loose fit jeans

Deze broek is een echte aanrader voor vrouwen met brede boven benen of voor de vrouwen die gewoon niet houden van jeans met een strakke pasvorm. De loose jeans is baggy en zorgt voor een nonchalante uitstraling.

Heb jij je keuze gemaakt? Bekijk dan de jeans op de webshop!

Dames jeans bestellen bij Kellyjeans

Bekijk de jeans collectie voor dames bij Kelly Jeans en bestel direct online. Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!

Shop dames jeans

Heren jeans

Ook voor heren heeft Kellyjeans een uitgebreide collectie met verschillende modellen. De meest voorkomende jeans voor heren is de slim fit jeans, maar ook de skinny jeans en straight jeans zie je steeds vaker terugkomen in onze heren jeans collectie. Comfort is tegenwoordig extra belangrijk bij het dragen van een jeans, dus de toevoeging van stretch in de stof van jeans is niet meer weg te denken. Een nieuw model onder de heren jeans is dan ook de joggjeans die enorm comfortabel is. Vraag jij je af welke jeans het beste bij jou past? Lees verder en ik vertel je welk model het beste bij jouw figuur past!

Slim fit jeans

De slim fit jeans is het meest populaire model voor heren. De slim fit jeans valt wijder bij de bovenbenen, maar sluit wel mooi aan bij de enkels. Ook kenmerkt een slim fit jeans zich aan een iets verlaagd kruis. Daardoor is deze jeans perfect voor heren die wat bredere bovenbenen hebben. In de stof van dit model is vaak elastaan toegevoegd voor extra stretch. Dit geeft de jeans veel bewegingsvrijheid en een mooie aangesloten pasvorm.

Skinny jeans

De skinny jeans is de laatste jaren steeds vaker te zien in het straatbeeld en is inmiddels ondenkbaar in de garderobe van vele heren. Een skinny jeans voor heren bevat heel veel stretch, waardoor de jeans nauw aansluit zonder zijn comfort te verliezen. Een skinny jeans wordt veel gedragen door de stijlvolle jongemannen. De skinny jeans wordt veelal gecombineerd met een oversized item, maar kan ook goed gedragen worden met een regular tee.

Straight jeans

Deze jeans is een klassieker onder de heren jeans en blijft terugkomen in iedere jeans collectie. De straight jeans kenmerkt zich, zoals de naam al verklapt, met rechte broekspijpen. Voornamelijk de oudere generatie heren komt terug voor hun favoriete straight jeans en willen niets anders meer. Een straight jeans is een fijne basis die bij ieder lichaamstype gedragen kan worden en is daarnaast ook gemakkelijk te combineren.

Joggjeans

Dit nieuwe jeans model is een combinatie van de mooie uitstraling van een jeans en het comfort van een joggingbroek. Het beste van beiden, toch? De pasvorm van een joggjeans heeft vaak een skinny of slim fit pasvorm. Door de extra stretch voelt de jeans aan als een tweede huid. Eenmaal een joggjeans gepast dan wil je niet anders meer!

Heb jij je keuze gemaakt? Bekijk dan de jeans op de webshop!

Heren jeans bestellen bij Kellyjeans

Bekijk de jeans collectie voor heren bij Kelly Jeans en bestel direct online. Bestel nu met gratis verzending vanaf € 49,95. Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!

Shop heren jeans

Chat met ons