Blog

Terug naar overzicht
Winterjassentrends 2016/2017

Winterjassentrends 2016/2017

Winterjassentrends 2016/2017

Heb jij al een trendy winterjas gekocht voor deze winter? Zo niet, nu is de tijd om te bedenken wat voor winterjas jou deze winter warm gaat houden én er goed uit laat zien!
Om jullie een handje te helpen hebben we hieronder een aantal van de winterjassen trends van komend jaar opgesteld.

Bomberjacks
De bomberjacks waren afgelopen jaar al een hit als luchtig zomerjasje, maar dit jaar is ook de winterse variant booming! Een bomber winterjas geeft je outfit een stoere look en kan bijna overal mee gecombineerd worden. Zowel dames bomberjacks als heren bomberjacks zullen we deze winter veel voorbij zien komen.

Nog bonter dan bont!
De winterjas met bontkraag is elke winter weer een geliefde winterjas voor dames en heren. En dit jaar hebben we een zeer verassende variant op de reguliere bontkraag! Namelijk winterjassen met een bontkraag in dezelfde kleur als de jas! De gekleurde bontkraag is uitgevoerd in verschillende kleuren, hierbij kun je denken aan een zwarte bontkraag, legergroene bontkraag, grijze bontkraag en zelfs een paarse bontkraag! Hoe cool is dat?

Parka
De parka winterjas is wederom een winterjas welke we al een flink aantal jaren voorbij zien komen in modeland. Een parka jas is een lange jas met een mooie (grote) kraag en betekent in het Russisch letterlijk ‘een jas gemaakt van pels’. Voor zowel een heren parka als een dames parka ben je bij ons aan het goede adres. Ga bijvoorbeeld voor een mooie lange winterjas van Parajumpers of Nobis of een stoere Airforceparka. De meeste parka’s zijn gevoerde winterjassen en houden je goed warm in de winter!

Bestel jouw dames winterjas of heren winterjas online op Kellyjeans.nl!
Naast de genoemde jassen trends vind je op Kellyjeans.nl nog veel meer verschillende soorten winterjassen van verschillende merken. Kwaliteit staat bij ons op nummer één en daarom verkopen we alleen hoogwaardige winterjassen van bekende winterjassen merken. Hierbij kun je denken aan Airforce winterjassen, Parajumpers winterjassen, Elvine winterjassen, Nobis winterjassen, G-star RAW winterjassen of PME Legend winterjassen. Voor elke stijl hebben we de perfecte winterjas!

Chat met ons