Blog

Terug naar overzicht
Dé casualwear trends van 2021!

Dé casualwear trends van 2021!

Casualwear in 2021 weer populair!

Daar zijn we weer met een nieuwe blog over de nieuwste trends betreft casualwear! De lockdown is weer verlengd en in deze tijd hebben we toch meer behoefte aan leuke items die lekker comfortabel zitten maar ook trendy zijn!

Truien

Natuurlijk zijn truien niet meer weg te denken bij deze vieze, koude en regenachtige dagen. Je wilt natuurlijk een lekkere warme trui die er ook nog is leuk uitziet. Wij hebben een ruim assortiment koltruien, hoodies, sweaters en vesten van diverse merken. Neem is een kijkje bij deze leuke items voor heren van Blunt Needle, Calvin Klein, Dstrezzed en Pure White! Natuurlijk hebben wij ook voor dames een ruim assortiment van warme maar toch trendy casual items! Neem daarvoor een kijkje bij de items van Studio Anneloes, Sisters Point, Circle Of Trust en Fifth House!

Onze casual wear truien voor dames

Broeken

Ook zijn comfortabele casual broeken nu een echte musthave nu! Kijk bijvoorbeeld naar de té leuke comfy damesbroeken van Studio Anneloes, of kijk voor een leuke legging van Reinders! Deze kun je leuk combineren met een van de bovenstaande truien! En natuurlijk hebben we voor heren ook diverse leuke items! Kijk bij deze items van Drykorn, Dstrezzed en Replay! Of ga voor deze leuke volledige tracksuit van Radical!

Onze casual wear broeken voor dames

Jurken

Natuurlijk kan een leuke casual jurk niet ontbreken in je garderobe! En natuurlijk het liefst eentje waar je je in kan verstoppen. Deze jurken kun je ook super leuk combineren met een riem en andere leuke accessoires. Voor inspiratie om je jurk te combineren kun je deze blog over de must have accessoires bekijken!

Onze casual wear jurken

Chat met ons