Zomerjas


producten zichtbaar

Zomerjassen

Onder de categorie zomerjassen vind je bij ons verschillende type jassen, zoals donsjassen, leren jassen, bodywarmers, gilets, spijkerjassen en windjacks. Deze tijdloze jassen kunnen het hele jaar gedragen worden. Als mooie en warme toevoeging aan een winterse outfit of juist als jas om te dragen op een warme zomerdag als er een fris briesje komt opzetten. Zo kan je een spijkerjack of leren jas bij veel outfits combineren en zijn deze onmisbaar in de garderobe van iedere heer. De donsjassen zijn ideaal om als tussenjas te dragen. Wanneer het net te koud wordt voor je dikke winterjas, maar een leren jas toch nog iets te fris is. Perfect dus voor de koude herfst of frisse lente. We hebben donsjassen van onder andere G-Star Raw, Parajumpers en Drykorn. De jassen zijn van een goede kwaliteit en gaan daardoor lang mee.

We hebben in ons assortiment Airforce zomerjassen, Be Edgy zomerjassen, Denham zomerjassen, Diesel zomerjassen, Drykorn zomerjassen, G-Star zomerjassen, Goosecraft zomerjassen, Mastrum zomerjassen, Napapijri zomerjassen, Parajumpers zomerjassen, Replay zomerjassen en Tigha zomerjassen.

Heren jassen online

Toch op zoek naar een ander model? Neem dan een kijkje bij onze winterjassen, leren jassen, colberts, gilets en spijkerjassen.

Chat met ons