Blog

Terug naar overzicht
Moederdag cadeau ideeën

Moederdag cadeau ideeën

Moederdag cadeau ideeën

Moederdag op zondag 14 mei is het perfecte moment om je moeder eens goed te verrassen! Er is geen persoon op de wereld die zo lekker kan koken als jouw moeder, altijd naar je luistert en er al is voordat je haar nummer hebt kunnen in toetsen. En natuurlijk is jouw moeder ook nog eens de aller liefste moeder van de hele wereld! Tijd om die lieve moeder van je eens goed in het zonnetje te zetten. Maar hoe?

Moederdag cadeau inspiratie

Dat jouw moeder een leuk cadeau verdient is wel duidelijk. Ben je nog op zoek naar een origineel en passend moederdag cadeau? Een cadeau dat niet tussen de andere potten en pannen in de kast verdwijnt om vervolgens jaren achterin de kast te blijven liggen. Of een cadeau dat niet na een paar dagen sip gaat kijken en eerder medelijden wekt dan eruit ziet als een vrolijke bos bloemen. Dan zit je hier goed! Op Kellyjeans.nl vind je namelijk de leukste musthaves voor moederdag van bekende merken zoals Studio Anneloes (grote favoriet van vele moeders),Buddha to Buddha, Goosecraft, TOMS, Havaianas, NIKKIE, G-star RAW, Circle of Trust, Michael Kors, Guess, Maison Scotch, Reinders en ga zo maar door.

Kellyjeans loves mama’s

En daarom laten we jouw moeder na moederdag niet opgescheept zitten met een cadeau dat ze niet leuk vinden (ook al heb je het nog zo goed bedoeld). Was het toch niet helemaal je moeders smaak? Geen probleem! Jij (of jouw moeder) kunt het item gewoon gratis retourneren. Daarnaast streven wij naar een snelle levering. Heb je het artikel voor 15.00 uur besteld? Dan heb je het cadeau morgen nog in huis!

Laat je cadeau gratis inpakken!

Laat je cadeau gratis inpakken door tijdens het bestelproces *cadeauverpakking aan te vinken. Gegarandeerd dat jouw moeder blij is met het mooi ingepakte moederdag cadeau!

Klik hier om jouw moederdagcadeau uit te kiezen.

Chat met ons